Književnost Čitalački klub

• Začetnik teme Začetnik teme Mika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ај ми пошаљи поруку маил закључала си имам за тебе текст прстиће д аполижеш од читаее :)
Nemam mejl....ja sam KLON !

Paola Bracho Gasp GIF by MOODMAN

Ideja je da odaberemo jednu knjigu, imamo rok od mesec dana za čitanje, a posle raspravljamo o pročitanoj knjizi :D

Pogledajte prilog 1308892

Od danas do sutra uvece svako ko želi da se pridruži daje predlog jednu knjigu.

U ponedeljak otvaramo anketu, i glasamo 2-3 dana, videćemo kako ce ići, pa imamo mesec dana da pročitamo i na kraju diskusija.

Ovako za početak, da vidimo kako če da ide, a kasnije ako budu bile potrebne promene, promenićemo.
Eli se dele nagrade od to citanje? :)

A moram ja imati moju publiku kona ce citati :) :mrgreen: :rotf:

Evo publiko moja

Oplakivala je ba reci i zalasku sunca bebu.

Oplakivala je na reci i zalasku sunca bebu.

Od rata ubijenu. Tek rodjenu.

Оd neprijatelja uzetu.

Krila je srecu pre nego sto ce raniti njenu srecu.
Rila je gorotrasne urlike sada.
Zbog cega, je morao, rat, dodje i podje po zlu.Oplakivala je na reci i zalasku sunca bebu.

Od rata ubijenu. Tek rodjenu.

Оd neprijatelja uzetu.
Krila je srecu pre nego sto ce raniti njenu srecu.
Rila je gorotrasne urlike sada.
Zbog cega, je morao, rat, dodje i podje po zlu.
Citaoce, pre rata mnogo godina pre, veoma se pricalo o ratu.

Meni je svejedno, svako može da čita šta mu se čita trenutno ali koja je poenta kluba onda ako se to radi potpuno bez reda :mrgreen:
Nit se odredio rok niti se piše o knjizi, bez toga onda ni ne moramo zajedno da čitamo jer nema smisla. Ispade glasanje najinteresantniji deo :lol:

Ja sam za klub, ali ako ne možemo nekako preciznije da se dogovorimo, onda ne mora da se insistira na njemu
Na primer: Mika objavi koja su dva dana za predloge (sa datumima), koja su dva dana za glasanje i koji je rok za čitanje, takođe sa datumima (npr. tri nedelje, nemaju svi vremena ni da nabave knjigu odmah, ni da čitaju krupnim koracima)
Ako ste procitali ovu (ja na žalost nisam, nisam uspela da je nadjem), možemo sledecu.

I ovaj put ozbiljnije. Odaberemo, citamo, komentarišemo (nakon roka zadat za citanje).

Sve ostalo cu da premeštam u kafani :batina:

Mogu li da se pridružim klubu, ali da ne učestvujem u diskusiji? Ja bih samo čitala pošto volim čitalačka iskustva, ali malo sam povučena sa mišljenjima. Sad kad razmišljam o tome, ne znam ni zašto sam došla na forum 🤔 , ali dobro. Uvek se ulovi nešto novo. :)
Pošto sam ja ovde glavna , ja kažem da možeš .
Mada mi smo najbolji diskutanti na planeti , ako se predomisliš

Back