- Poruka
- 50.326
Kad biramo sledecu knjigu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Badri u kvaru

Mogu da ti pošaljem ovu u papiru? Videću da li danas završavam sa čitanjem, ili sutra eventualno
Nije da ne mogu, nego je nema, barem ne piratsko izdanje.Badri u kvaru, ne moze da nadje elektricnu knjigu
Vredi li ?
Da li si se ti snašao za knjigu?Nije da ne mogu, nego je nema, barem ne piratsko izdanje.
Nisam, nema u biblioteci.Da li si se ti snašao za knjigu?
Imaš nekog ko dolazi blizu mene da pošaljem?Nisam, nema u biblioteci.
Nisam siguran, ajd videću.Imaš nekog ko dolazi blizu mene da pošaljem?
Znaci covek uradi super 30 strana i onda fazon zaboravite na junaka nestaje. Ok, ljudi ponekad pisu knjige i tako, ali kompletiraju te delove ili uporedo prate vise likova. Onda rastegne o dosadnom Ernestu sto strana i iz cista mira uvede Marsala, koji je bar zanimljiv i krene o njemu. Ko da nema uoblicenu ideju nego pise pa gde stigne.

Pogledacu sutra kod Duce u mesari pa ti javljamNisam, nema u biblioteci.
Nisam još završio, ali mi je zanimljivo za čitanje. Nije klasično delo svetske književnosti ali dovoljno je dobro da meni zadrži pažnju, doduše ni ja nisam čitalac istančanog ukusa.
Pun utisak i mišljenje o delu čuvam za kad pročitam do kraja
Da kupiš sutra knjigu i u šake. Čujemo se.Pogledacu sutra kod Duce u mesari pa ti javljam
ja nešto ne stižam, moram sutra da požurim da vas stignemDa kupiš sutra knjigu i u šake. Čujemo se.
Preporucicu je i ortacima. Odusevice se. Mozda svako da po 200 kinti i kupimo zajednickuDa kupiš sutra knjigu i u šake. Čujemo se.

Gospodine naučniče nismo vas prepoznali.ne čitam zabavne samo naučne![]()