eveline
Elita
- Poruka
- 22.990
ja otvorim svaki spojler, jer mi tako kaže srce, razum nemam 

poyz od debila

poyz od debila

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Evo sad ću da počnemPa da. Child of light , Forlom i ja magarci. Kupili knjigu, čitamo ( sa naglaskom na a) , a vi čekate valja li. Epa neće moći.

https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Лежање_на_каучу_(књига)ja i dalje ne znam šta treba da čitam.![]()
Pa ovu temu, za početakja i dalje ne znam šta treba da čitam.![]()
44 str od juče. Danas x.Evo sad ću da počnem
Dokle ste stigli?
Otvorite slobodnoLepšu knjigu nisam čitala!
e jel voliš kaurismakijaKao što sada prave filmove od dva sata. Čemu ? Pa izvinite režiseri , ne , niste toliko talentovani pa da ne možete da napravite od sat , sat ipo.
fotoOtvorite slobodno
Sad razmišljam da li sam zapravo čitao ovu knjigu. U onoj koja mi je na umu jedan psihoterapeut je prevaren za veliki novac tako što ga je lažni pacijent navukao. Ali ne znam da li je to pisao Jalom i da li je to ova knjiga.
prelistaj temu unazad , imaš opis knjige ili izguglaj nećemo sada pisati o sadržaju pa ljudi čitajuDa bih utvrdio da li je to ta knjiga zamoliću da mi neko odgovori na sledeće - da li pri početku pominju neko udruženje psihijatara/terapeuta i opasnost jednog da bude prijavljen jer je bio previše blizak sa svojom pacijentkinjom ili postoji opasnost da ga ona prijavi?
nisam gledala ja mislim ništa, a deluje mi kao da sam trebalae jel voliš kaurismakija
Možete slobodno u spoiler tag.prelistaj temu unazad , imaš opis knjige ili izguglaj nećemo sada pisati o sadržaju pa ljudi čitaju

Lazes cim otvoris laptopspremio 1200din za knjigu, krenuo i kupio kais za alternator![]()
)))Mozes li da snimis audio i posaljes?Korak prvi: knjiga kupljena![]()
Pametno uložena sredstvaspremio 1200din za knjigu, krenuo i kupio kais za alternator![]()

Nisam ja @pura mocaA da si nekom (koga ne voliš) poklonio taj krš uštedeo bi za celu biblioteku, barem.