Književnost Čitalački klub

• Začetnik teme Začetnik teme Mika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma daaaj, sačekaj da se otvori novi krug i predloži svoju knjigu kao što će i ostali
Nažalost prvenstvo čitanja knjiga ima knjiga za Delfi kutak. Pokušao sam da istu knjigu proguram na dva takmičenja. Ovako nije izvodljivo da obje knjige pročitam za malo vremena. I čekaju na čitanje neke jako kvalitetne knjige. Šta god vi meni replicirali ja ovim završavam diskusiju.

Nažalost prvenstvo čitanja knjiga ima knjiga za Delfi kutak. Pokušao sam da istu knjigu proguram na dva takmičenja. Ovako nije izvodljivo da obje knjige pročitam za malo vremena. I čekaju na čitanje neke jako kvalitetne knjige. Šta god vi meni replicirali ja ovim završavam diskusiju.
Ништа ја тебе не разумем више. Прво си написао да немаш времена да читаш књиге које се овде предложе. Онда си и сам предложио књигу и, пошто нико није реаговао, написао да нико неће гласати за њу јер си нов овде (на шта су ти људи рекли да то није тачно и да тако не функционише избор, као и да се још чита прва предложена књига по отварању теме). Сада опет пишеш да немаш времена да читаш књиге овде?

Khm. Moram nešto da vam priznam. Bilo mi je teško od početka, ali ovde sam se slomila

Objašnjenje ispod
Od reči do reči bih rekla kao Badri i Forke, pa da ne ponavljam bukvalno isto. Dodaću samo da mi se činilo sve vreme kao da je piscu traženo da bilo šta napiše, iako je bez trunke inspiracije bio. Besmislene situacije, loši dijalozi kao u telenovelama, nemoguće oceniti po atmosferi u kom se vremenu događa radnja, deskripcija jeftina, nategnuta "mistika" i "fatalnost". Pročitala sam Čitača, davno, pre nego što sam gledala film, ali uopšte se ne sećam da je bio ovoliki promašaj.
Smor je taj 2 deo, 3 mi je vec ok i ide lakse citanje

Ево поноћ...
ајде да још коју о књизи откуцам.
Не знам дела овог писца.
Не могу да упоређујем са другим књигама.
Највећи проблем ми је био што нисам могао да пратим временску линију.
Човек је скакао из једног у друго време,. па досолио измишљеном причом у причи.
А крај је збрзио као последњу епизоду сапунице.
Делује као да је неко наручио роман, а он га спржио на брзину.
Ето.

pade mi na pamet onaj vic
Ustopira devojka studenta književnosti i nakon nekog vremena, predloži ona njemu da skrenu u šumicu. I krenu oni da se vaćare, al slabo im išlo. I on krene da se pravda, kao sprema ispite, nije spavao tri dana, čita po 500 strana na dan itd. I, tako, ništa ne bude.
Posle, ustopira ona kamiondžiju, pa i njemu predloži da skrenu. Kamiondžija nasrne, polomi je od ...a ona:" aman! čitaš li ti išta?!!"

Back