- Poruka
- 131.220
Izvinjavam se. : (Lepo se ponasaj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvinjavam se. : (Lepo se ponasaj
Prvo da vidimo sta cemo sa IrenomKad ćemo sledeću knjigu, ali da ovaj put Elle ne predlaže.![]()
Kad ćemo sledeću knjigu, ali da ovaj put Elle ne predlaže.![]()
Не може.Može li ova:
Mardžan Kamali - Knjižara u Teheranu?

A more li kad završite prvu?Не може.
Нисмо завршили прву.
нијеее...саћуууNema takvih, najgora si!![]()
Ja planiram da završim ovu kad sam je već započeo i da napišem mišljenje, kao što je i bio dogovor...Svako predlaže po knjigu pa se pravi spisak i onda se glasaA more li kad završite prvu?
Osjećam se kao totalni autsajder. Niko neće glasati za moju knjigu. Bar ću pročitati knjigu brže nego inače...Svako predlaže po knjigu pa se pravi spisak i onda se glasa
Zašto niko ne bi glasao za tvoju knjigu, glasanje valjda ne funkcioniše tako...Osjećam se kao totalni autsajder. Niko neće glasati za moju knjigu. Bar ću pročitati knjigu brže nego inače...
Otkud znaš, svaštaOsjećam se kao totalni autsajder. Niko neće glasati za moju knjigu. Bar ću pročitati knjigu brže nego inače...
Mislim da pri glasanju u nekoj mjeri se ne glasa za najbolju knjigu. Glasa se za najboljeg prijatelja, najsimpatičniju ženu. Pošto sam novi u sobi realno očekujem 0 ili 1 glas. Ma ne pogađa me to nešto. Nek smo mi živi i zdravi.Otkud znaš, svašta
Sad niko ne reaguje jer je već izabrana knjiga za čitanje, naredna nikome još nije na pameti
Nije baš takoMislim da pri glasanju u nekoj mjeri se ne glasa za najbolju knjigu. Glasa se za najboljeg prijatelja, najsimpatičniju ženu. Pošto sam novi u sobi realno očekujem 0 ili 1 glas. Ma ne pogađa me to nešto. Nek smo mi živi i zdravi.
Pa i ja sam nov.Mislim da pri glasanju u nekoj mjeri se ne glasa za najbolju knjigu. Glasa se za najboljeg prijatelja, najsimpatičniju ženu. Pošto sam novi u sobi realno očekujem 0 ili 1 glas. Ma ne pogađa me to nešto. Nek smo mi živi i zdravi.
ma daaaj, sačekaj da se otvori novi krug i predloži svoju knjigu kao što će i ostaliMislim da pri glasanju u nekoj mjeri se ne glasa za najbolju knjigu. Glasa se za najboljeg prijatelja, najsimpatičniju ženu. Pošto sam novi u sobi realno očekujem 0 ili 1 glas. Ma ne pogađa me to nešto. Nek smo mi živi i zdravi.
Какве везе. човече, има ко је и да ли је ишта студирао.Ma izvinjavam se što sam napisao. Tu ima sigurno ljudi koji su studirali književnost. Istu na faksu nisam imao. Birajte koga hoćete. Praštajte.