Književnost Čitalački klub

• Začetnik teme Začetnik teme Mika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pročitao juče, ostavio da prenoći prvo. Nisam književni kritičar nit načitan zato oprostite i uzmite sa rezervom:
Knjiga mi se nije dopala. Patetika, sterilni likovi, neprirodni dijalozi, opisi koji više priliče drugoj vrsti medija. Kao da čitam bojanku, i to onu najgore vrste, gde ti označeno gde ide plavo a gde žuto. Meni je bilo jako teško da se unesem u delo, zato ne preporučujem

Happy Good Morning GIF by yobegrafika

Pozvan sam u ovu grupu. Prvi put da sam ušao u ovu temu. Sviđa mi se tema. Vaistinu mi se sviđa. No problem je što već neko vrijeme idem u fb grupu Delfi kutak. I tamo se nešto čita, pa se napiše i onda ocjenjuje. Osim toga čeka me kamion knjiga na čitanje. Osim toga u tabletu čeka još oko 150 naslova. Vidimo se za nekoliko godina.

Pozvan sam u ovu grupu. Prvi put da sam ušao u ovu temu. Sviđa mi se tema. Vaistinu mi se sviđa. No problem je što već neko vrijeme idem u fb grupu Delfi kutak. I tamo se nešto čita, pa se napiše i onda ocjenjuje. Osim toga čeka me kamion knjiga na čitanje. Osim toga u tabletu čeka još oko 150 naslova. Vidimo se za nekoliko godina.
Heh, pa prodje zivot onda :manikir:

Back