eveline
Elita
- Poruka
- 23.015
ja odoh u krevete meke dušeke i počinjem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ni meni se Barns ne dopada, mislim da sam dve knjige čitao, nije to pisac za mene.Ja još nisam završila ali me Truman izazvao da napišem neki svoj utisak, a dok završim proći će voz. Nedavno sam za jedan drugi čitalački klub čitala Ovo liči na kraj Džulijana Barnsa i ista situacija kao ono u spojleru.
Nisam oduševljena ni Barnsom ni Šlinkom, ne znam zašto su toliko popularni. Slažem se s Bodrijarom.
Mislim da bi mogli da ostavljamo mišljenje u spojleru, tako da koga zanima može da pogleda, a da ne ometa one koji još čitajumislim da bi bilo dobro da se dogovorimo za ubuduće da ne komentarišemo dok se ne završi rok za čitanje
ovako se sugeriše ostalima
šta mislite?
može, mada, ja sam maimun koji će da klikneMislim da bi mogli da ostavljamo mišljenje u spojleru, tako da koga zanima može da pogleda, a da ne ometa one koji još čitaju
može, mada, ja sam maimun koji će da klikne

Tu postoje dva problema. Prvi je što ne znam koji je rok za čitanje (izgleda da sam propustio ili nije ni dat) a drugi što ako bismo čekali da se taj rok završi možda bi se izgubilo ponešto od impresije. Mislim da je spoiler alert bolja opcija.mislim da bi bilo dobro da se dogovorimo za ubuduće da ne komentarišemo dok se ne završi rok za čitanje
šta mislite?
Bodri, rekao bih da imamo sličan ukus. Nadam se da je to dobar ukus.Danas sam završio knjigu, ne dopada mi se, čitao sam još neke Šlinkove romane, nisam ni sa njima bio oduševljen ali su bili bolji od ovog.
Ovde kliše do klišea, sve nekako isforsirano, neprirodno.
Ne znam da li je dobar, ali mislim da umem da prepoznam dobru knjigu, ova to nije, iz više razloga.Bodri, rekao bih da imamo sličan ukus. Nadam se da je to dobar ukus.
Ако се добро сећам, рок је 10-15 април. Али то уопште није фиксно, увек можемо да га средимо како већини одговара.Tu postoje dva problema. Prvi je što ne znam koji je rok za čitanje (izgleda da sam propustio ili nije ni dat) a drugi što ako bismo čekali da se taj rok završi možda bi se izgubilo ponešto od impresije. Mislim da je spoiler alert bolja opcija.
Ni mene, pogotovo što sam pretpostavila da se Badriju neće svidetimene ne ometa

Možda jedna knjiga u mesec dana ne bi bila loša opcija, da stignemo da čitamo i druge stvari koje želimo.Ако се добро сећам, рок је 10-15 април. Али то уопште није фиксно, увек можемо да га средимо како већини одговара.
I nema slikaDanas sam završio knjigu, ne dopada mi se, čitao sam još neke Šlinkove romane, nisam ni sa njima bio oduševljen ali su bili bolji od ovog.
Ovde kliše do klišea, sve nekako isforsirano, neprirodno.
Badri bi na doope progovoriomislim da bi bilo dobro da se dogovorimo za ubuduće da ne komentarišemo dok se ne završi rok za čitanje
šta mislite?
Pa roman je o slici, dovoljnoI nema slika
Znas da je slicna slika i u jednom Nemackom filmu... @Mika preporucila a ja nikako da upamtim naziv.Pa roman je o slici, dovoljno
ahahhahhahhaaaBadri bi na doope progovorio
Jel sme ovde da se kaci muzikaahahhahhahhaaa
Dovrših Ženu na stepenicama. Sam početak romana mi se dopao ali je s protokom stranica izgubio na originalnosti i unutrašnjoj vrednosti. Ono što mi se u romanu ne sviđa je što je
Roman mi jednostavno ne nudi dovoljno, a nisam ljubitelj patetike.glavni junak u suštini jedan mekušac koji nakon četrdeset godina čini sve toj ženi koja ga je onako brutalno ispalila. Ne volim takve muškarce i ne volim takve žene.
Do kada je rok za čitanje? Kad krećemo sa novim krugom?