Književnost Čitalački klub

• Začetnik teme Začetnik teme Mika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dovrših Ženu na stepenicama. Sam početak romana mi se dopao ali je s protokom stranica izgubio na originalnosti i unutrašnjoj vrednosti. Ono što mi se u romanu ne sviđa je što je
glavni junak u suštini jedan mekušac koji nakon četrdeset godina čini sve toj ženi koja ga je onako brutalno ispalila. Ne volim takve muškarce i ne volim takve žene.
Roman mi jednostavno ne nudi dovoljno, a nisam ljubitelj patetike.

Do kada je rok za čitanje? Kad krećemo sa novim krugom?

Ja još nisam završila ali me Truman izazvao da napišem neki svoj utisak, a dok završim proći će voz. Nedavno sam za jedan drugi čitalački klub čitala Ovo liči na kraj Džulijana Barnsa i ista situacija kao ono u spojleru.
Nisam oduševljena ni Barnsom ni Šlinkom, ne znam zašto su toliko popularni. Slažem se s Bodrijarom.

Ja još nisam završila ali me Truman izazvao da napišem neki svoj utisak, a dok završim proći će voz. Nedavno sam za jedan drugi čitalački klub čitala Ovo liči na kraj Džulijana Barnsa i ista situacija kao ono u spojleru.
Nisam oduševljena ni Barnsom ni Šlinkom, ne znam zašto su toliko popularni. Slažem se s Bodrijarom.
Ni meni se Barns ne dopada, mislim da sam dve knjige čitao, nije to pisac za mene.

mislim da bi bilo dobro da se dogovorimo za ubuduće da ne komentarišemo dok se ne završi rok za čitanje
ovako se sugeriše ostalima
šta mislite?
Tu postoje dva problema. Prvi je što ne znam koji je rok za čitanje (izgleda da sam propustio ili nije ni dat) a drugi što ako bismo čekali da se taj rok završi možda bi se izgubilo ponešto od impresije. Mislim da je spoiler alert bolja opcija.

Tu postoje dva problema. Prvi je što ne znam koji je rok za čitanje (izgleda da sam propustio ili nije ni dat) a drugi što ako bismo čekali da se taj rok završi možda bi se izgubilo ponešto od impresije. Mislim da je spoiler alert bolja opcija.
Ако се добро сећам, рок је 10-15 април. Али то уопште није фиксно, увек можемо да га средимо како већини одговара.

Dovrših Ženu na stepenicama. Sam početak romana mi se dopao ali je s protokom stranica izgubio na originalnosti i unutrašnjoj vrednosti. Ono što mi se u romanu ne sviđa je što je
glavni junak u suštini jedan mekušac koji nakon četrdeset godina čini sve toj ženi koja ga je onako brutalno ispalila. Ne volim takve muškarce i ne volim takve žene.
Roman mi jednostavno ne nudi dovoljno, a nisam ljubitelj patetike.

Do kada je rok za čitanje? Kad krećemo sa novim krugom?

Ne bih rekla da se radi o tome sta on njoj cini, nije ovo ljubavni roman, vec da traga sam za sobom, i to iskustvo koje je proziveo sa njom na kraju mu ipak jeste doprinelo da donekle spozna sebe

Back