Mika
dream catcher
- Poruka
- 24.291
5, 8, 13
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nismo još, glasanje je do 21 h.Jesmo odabrali?
Merkam Noru Roberts, pozurite ako Boga znate!

Bolje Jelenu BacicMerkam Noru Roberts, pozurite ako Boga znate!

Нови роман Баћић Алимпић, Бјелице, … Острво мушкараца, обала слоноваче, на сваком снабденијем киоску ЧПBolje Jelenu Bacic![]()
Direktno iz biblioteke.Meni su svi naslovi zanimljivi.
Sutra nemam casove, prvo idem na шишање, a posle cu do biblioteke, pa sta god nadjem od 3, 7, 10 uzimam i pocinjem da citam.
Hvala @hrleći za trud, sto nam je sve skupila, da ne lutamo netom.![]()
Prejudiciraš konačan rezultat!Direktno iz biblioteke.
Zavera budala i Drugi san ima da cekaju kad predjem granicu, u Mkd jos nisu usle.
I ima jos neku sa spiska sto me bas zanima.
Jedva cekan rezultate veceras.
Pogledajte prilog 1310207
Pogledajte prilog 1310208
Mjok, ja to trazim ono sto me zanima. Retko sta od tih novih udju u bibl u Mkd, prakticno samo ono sto se prevede na mkd. A ova tri naslova su mi nekako zapala za oko, prema mojim afinitetima i mom senzibilitetu.Prejudiciraš konačan rezultat!
I ja baš skoknuh do biblioteke da vidim šta imaju u ponudi od potencijalnih pobjednika.Mjok, ja to trazim ono sto me zanima. Retko sta od tih novih udju u bibl u Mkd, prakticno samo ono sto se prevede na mkd. A ova tri naslova su mi nekako zapala za oko, prema mojim afinitetima i mom senzibilitetu.
A nemam tabelu, u frci sam ovih dana, pa jedva cekam rezultat. I jedva cekam da predjem u Srb, da kupim jos nesto sto me zanima.![]()
Ako pročitam, javljam.@Baudrillard jel si cuo sto nam je Masa objavila zbirku poezije, mozda bi mogao da procitas pa da mi javis utiske
2. Žena na stepenicama - Bernhard Slink
Neka bude Zavera budala.Sad idemo ovako:
2. Žena na stepenicama - Bernhard Slink
- Zavera budala - Džon Kenedi Tul
Glasajte za jednu, 1 ili 2, sutra u 21h imamo pobednika ( nadam se)