peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.945
Moraš ti da jedeševo da glasam za 3 i 11
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moraš ti da jedeševo da glasam za 3 i 11
pa, ako nećemo da cepidlačimo, extricakod tebe kako je?
Stanje redovno, iskreno.pa, ako nećemo da cepidlačimo, extrica
a, ako hoćemo, onda nije baš;
ali svi znamo da nismo sami u glavama, pa tako mi se ponekad čini da sam na konju, a nekad da sam izgubljeni slučaj
eto, tako je
nadam se da nije nesto ozb, ove efemerije ce da prodju.pa, ako nećemo da cepidlačimo, extrica
a, ako hoćemo, onda nije baš;
ali svi znamo da nismo sami u glavama, pa tako mi se ponekad čini da sam na konju, a nekad da sam izgubljeni slučaj
eto, tako je
a?Moraš ti da jedeš
Zezam se, jer si samo dvije odabrao.
A mogao sam jednostavno i da sačekam dva posta niže i to je to.aha mislis pikirao sam 2 umesto 3
odabrao sam prvo ove dve sto sam citao, posto sad nemam vremena za knjige, pa ako ih odaberu da mogu samo da se ubacim da iskomentarisem u prolazuZezam se, jer si samo dvije odabrao.
Trebao si napisati predlog broj 2 - 3 poena.
nisu efemerije, nego konkretno i već je trajno- radno mesto koje ne volim, a svi znamo da radno mesto koje ti pasuje nije lako naći, pa se tako prostituišeš bukvnadam se da nije nesto ozb, ove efemerije ce da prodju.
Ti kao @Baudrillardodabrao sam prvo ove dve sto sam citao, posto sad nemam vremena za knjige, pa ako ih odaberu da mogu samo da se ubacim da iskomentarisem u prolazu
Da, imamo slican ukus, suicidalan naime
A pa da, a jel postoji neka opcija da to sto radis radis preko zooma ili slicno, da ne moras da gledas te ljudenisu efemerije, nego konkretno i već je trajno- radno mesto koje ne volim, a svi znamo da radno mesto koje ti pasuje nije lako naći, pa se tako prostituišeš bukv
( znam da bi mi neko rekao da ne kenjam, jer je nekome nedostižno ovo što imam, bat stil)
neA pa da, a jel postoji neka opcija da to sto radis radis preko zooma ili slicno, da ne moras da gledas te ljude

Joj, nisi mi stavila anketu.Na žalost ne može anketa, mogu samo 10 odgovori, a mi imamo 13.
Dakle, glasacemo ovde, do utorak u 21h,
Možete da glasate za 3 knjige:
- O ženama i soli - Gabriele Garcije
- Estoril - Dejan Tiago Stanković
- Zavera budala - Džon Kenedi Tul
- Pad Gondolina - Dž. R. R. Tolkin
- Anonimna - Grir Hendriks
- Vreme života i vreme smrti - Erih Marija Remark
- Drugi san - Robert Heris
- Ostrvo ispod mora - Izabel Aljende
- Uvek nikad - Jordi lafebre (grafička novela)
- Žena na stepenicama - Bernhard Šlink
- Pedro Paramo - Huan Rulfo
- Dzelat ljubavi - Irvin. D. Jalom
- Na rubu pameti - Miroslav Krleža

Zato sam i predlagao bodove, veće su šanse da nema neriješenog rezultata.I ja imam tabelu
Glasaćemo naknadno između tih nekoliko ako bude nerešeno, a sad baš jeste.