- Poruka
- 18.041
8, 10, 12

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ti misliš, samo kafane otvaramo.vau pa ovo je stvarno citalacki klub, mislio sam samo jos jedna obicna kafana

pa i prosla vam se zvala nesto slicno, pa zatoŠta ti misliš, samo kafane otvaramo.
Glasaj šta da se čita.
Još jednuevo da glasam za 3 i 11
Ja sam lepo došla da vas pokanim, al Baudrillard me oteraovau pa ovo je stvarno citalacki klub, mislio sam samo jos jedna obicna kafana
ok, onda 3, 11, 13Još jednu
Po 3
De sam te oterao?!Ja sam lepo došla da vas pokanim, al Baudrillard me oterao
Nemam komentar.De sam te oterao?!
otkud znam, vi nas uglavnom zovete da glasamo za neke pesme i slJa sam lepo došla da vas pokanim, al Baudrillard me oterao
Pa onda kad si već tu glasaj i za pesmeotkud znam, vi nas uglavnom zovete da glasamo za neke pesme i sl

To od sutraPa onda kad si već tu glasaj i za pesme

Da ne listam, koja knjiga je zadaća?
 Da ne listam, koja knjiga je zadaća?momoo, pa de si, cmo cmootkud znam, vi nas uglavnom zovete da glasamo za neke pesme i sl
Sad glasamo, možes da glasas za tri knjigeTek vidjeh temu, hvala na pozivuDa ne listam, koja knjiga je zadaća?
cao cao, pa evo, gde i uvek, znas da sam ja kao fiksni telefon, ne micem se otkucemomoo, pa de si, cmo cmo
idi na prethodnu stranu i glasaj za neke tri knjige sa spiska koji je postavila Mika (mi smo predlagali) šta da se čita čoporativno i posle da komentarišemoTek vidjeh temu, hvala na pozivuDa ne listam, koja knjiga je zadaća?
ahahahhaaa fixnicao cao, pa evo, gde i uvek, znas da sam ja kao fiksni telefon, ne micem se otkuce
kod tebe kako je?ahahahhaaa fixni