pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 156.270
aj da ja preporučim rubinov bilten i letak sa šarencem
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ulazak spremacice u matematiku Ojlera, Gausa, Galoa ,Citam 6_ticu,
malo je napadno
zongliranje brojevima i njihovom magijom
koja je sretljiva kod rijetkih osoba ali je sretljiva
imamo je kod 'Kisnog Covjeka'
kao u nedavnim emisijama na TV_u
o djeci iz ex_YU...
Jurim desavanja sa Profesorom
i njegovom post _traumom
sve sto se matematike tice vec je poznato i ako je sumnjivo stavljanje znaka jednakosti
...pominjanje neeuklidske geometrije ali,
ne pominjanje geometrije Lobacevskog manjkavo je i malo naivno
...radnja se vodi ustaljenim tokom i uhodano
ocekujem vise a dosao sam do samostalnog vracanja Korijen_a
Profesoru...da li ce Profesor nekakvim budjenjem i ponasanja i
vracanja svome proslom Ja...vidjecu...?
Izmenjeno, možda i ne umem...opet je tvoj predlogТо је мој предлог. Јупиии!
Него, умеш ли ти да сабираш? По мојој евиденцији мој предлог има 8 (осам) бодова!
Najmanje glasova, katastrofa!2.Fernando Valjeho - Bogorodica plaćenika - 2
I ja bila izbrojala 7.Izmenjeno, možda i ne umem...opet je tvoj predlog
Hvala
Najmanje glasova, katastrofa!
si čito frajluNiko se ne javlja da li je pročitao knjigu? Ja sam pročitao, odmah na početku me je odbilo to što se dosta pominje matematika, brojevi, ali završio sam je, može se pročitati, ali ništa posebno, sasvim jedna prosečna knjiga i priča.
Prvo ti pročitaj pa ću onda ja.si čito frajlu
Идеш на игноранцију . Тачка. Могу да ти препевам то ако хо'ш и морезовом азбуком...Prvo ti pročitaj pa ću onda ja.
А ја , напротив, изузетно волим књижевна дела у којима има занимљивости из математике, физике или шаха: Професор и његова домаћица, Огава; Велемајстор, Кавабата Јасунари; Мат у три потеза, Гриневски (Александар Грин); Лужинова одбрана, Набоков; Новела о шаху, Цвајг; Чика Петрос и Голдбахова хипотеза, Доксиадис...Niko se ne javlja da li je pročitao knjigu? Ja sam pročitao, odmah na početku me je odbilo to što se dosta pominje matematika, brojevi, ali završio sam je, može se pročitati, ali ništa posebno, sasvim jedna prosečna knjiga i priča.
Imam jedno pitanje: Kada se postavljaju knjige za čitanje, šta da rade oni koji nemaju te knjige i tih knjiga nema npr u biblioteci?
Nadam se da ovo pitanje nije offtopic..
Hvala na informaciji, znači mi.Neki ih citamo u pdf, a desi se i da neko ne nadje knjigu, i ja nisam nasla jednu, pa sam preskocila.
Možeš da daš svoj predlog ako želiš