krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Putovanje jednog slona-Saramago
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пошто си далековида, да те ставимо на катарку?Mozda Kontrapunkt zivota, Brod ludaka? (ili je kod nas budala)
Или хоћеш да будеш нашег брода капетан/капетаница (бем ли га како је сад исправно)?Пошто си далековида, да те ставимо на катарку?Или хоћеш да будеш нашег брода капетан/капетаница (бем ли га како је сад исправно)?
Каква је то књига Контрапункт живота?
Haksli je kraljina, na samrti je tražio od žene da mu stavi bloter lsd-ja na jezik 

Je l' neko rek'o Haksli?
Imam i pročitala sam 17 njegovih knjiga... Kontrapunkt imam izdanje iz 1940-te. Sjajna "knjižurina"
Ćisto da ponovim, mada me niko nije pit'o- Otok mi se zavukao pod kožu. Kao da posle te knjige postaneš nekako bolji, drugačiji...
Definitivno omiljena mi knjiga uopšte.

Putovanje jednog slona-Saramago

Šta na kraju izabrasmo?![]()
Ti si sve odbijala, uglavnom indirektno.
Ja ostajem kod Efi Brist ili Tender is the night (Fitzgerald). Moze i gospodja Delovej.

Ja?
Ja se, bre, ovde uvek žrtvujem za kolektiv...
Ovog puta mora da bude nešto što imam, jer ću biti na odmoru, a u našoj biblioteci ne prihvataju telefonsko produžavanje. Ako se za dva dana ne odlučite, čitaćete bez mene.![]()
Ne čitamo valjda samo ti i ja? 
Šališ se...Ne čitamo valjda samo ti i ja?
![]()
)Ako uzmes Tender is the night onda nas je troje. Quentin je vec procitao
A i ja)
A što se vas dvoje ne izrazgovarate, ko onomad on i ja, kad si nas ti izradila za Gatalicu?![]()