Čitačice foruma

Radijska iskustva su otprilike ovakva
od 100 slusalaca, njih 90 su iskljucivi slusaoci
dok se samo 10 njih ukljucuje u program

Tu manju grupu slusalaca
redovno spremnih da svojim ucescem obogate
razne programske sadrzaje
zaposleni u radijskim redakcijama
od miloste nazivaju
pacijentima, egzibicionistima

esi ti to nas upravo nazvao pacijentima? ili si i sebe?:D
misim, nisam najbolje razumela..ako mozes da mi pojasnis:telefon:

:lol: zakljucak ti je za nobela
ne mogu da se ljutim za nesto tako glupo:neutral: mislim toliko je glupo da me sad sramota sto komentarisem
al neko mora i to:mrgreen:
uglavnom ako je vec tako kako to da imas odredjen broj postova:mrgreen:

obuzdajte svoju radost drage sapatnice:lol:
tek se zagrevamo:mrgreen:

Nema ovde fajta

Osim sto se vise puta ponovlja rec - glupo...i pominje nobel
ovde nema covek sta da nadje pa da se argumetnom suprotstavi

s brojem mojih postova ne hvatam vezu

Nego ajd ovako
oko toga da li tvoja misao stoji

da su ove urmasice koje se vide i pisu
pametnije i bolje
od ovih koje samo citaju i ne vide se

Nije nepoznat fenomen
da na izbor za miss
bas one najlepse - ne dolaze

takva im mera diskrecija
drugi im prioriteti valjda...

Nema ovde fajta

Osim sto se vise puta ponovlja rec - glupo...i pominje nobel
ovde nema covek sta da nadje pa da se argumetnom suprotstavi

s brojem mojih postova ne hvatam vezu

Nego ajd ovako
oko toga da li tvoja misao stoji

da su ove urmasice koje se vide i pisu
pametnije i bolje
od ovih koje samo citaju i ne vide se

Nije nepoznat fenomen
da na izbor za miss
bas one najlepse - ne dolaze

takva im mera diskrecija
drugi im prioriteti valjda...
onda je pravo vreme da pocnes samo da ...citas:zper:
(ako ne volis da se brukas ko mi:rumenko: )

Vec odavno ja to radim, ne brini
odnos mog citanja i pisanja ovde je od starta u proseku isti
70 prema 30 odsto

Volim da citam
ako pises podrazumeva se da citas;) nije pravilo,ali obicno je tako
mislila sam samo da citas,ako ces tako ispasti pametniji po sopstvenom kriterijumu
ova diskusija postaje dosadna:aha: tako da cu da se povucem i prepustim ti zavrsnu rec,ako ces od toga da se osecas lepo
:bye:

u pocetku nisam bila citacica, odmah sam uskocila na pdf beograd, tu se ukotvila jer mi je bilo lepo. na zenski kutak nisam htela ni da privirim, jer sam mislila: ma, tu su samo zene sa svojim smarackim temama o kuvanju i sminkanju, nema muskaraca :rumenko: posle izvesnog vremena sam postala prava citacica zenskog kutka :) i shvatila da tu ima puno zanimljivih osoba. medjutim, ona hanibalka:mrgreen::p mi se ucinila kao najveca zderacica novih urmasica i dugo mi je trebalo da se osmelim da napisem prvi post, misleci da ce me pojesti. :lol:
sad sam opet uglavnom citacica. :neutral:

u pocetku nisam bila citacica, odmah sam uskocila na pdf beograd, tu se ukotvila jer mi je bilo lepo. na zenski kutak nisam htela ni da privirim, jer sam mislila: ma, tu su samo zene sa svojim smarackim temama o kuvanju i sminkanju, nema muskaraca :rumenko: posle izvesnog vremena sam postala prava citacica zenskog kutka :) i shvatila da tu ima puno zanimljivih osoba. medjutim, ona hanibalka:mrgreen::p mi se ucinila kao najveca zderacica novih urmasica i dugo mi je trebalo da se osmelim da napisem prvi post, misleci da ce me pojesti. :lol:
sad sam opet uglavnom citacica. :neutral:

mamicu joj,pa sta ti je uradila?:think:
mada mozda si ti nju pojela,posto vidim nema je vise:( sta uradiste toj zeni,kakvi ste vi:mrgreen:

ja sam čitačica, pa šta? :lol:Priznajem javno. Godinama već.
Jednostavo ne stižem da pišem, jer uglavnom svratim na forum kada sam na poslu, ali zato uživam da čitam.
Ismejem se tako slatko ponekad, rastužim, imam omiljene likove, likove čije komentare jedva čekam da vidim znajući unapred šta da očekujem od njih. Ima i onih za koje ne znam gde su, a bili su mi dragi njihovi postovi...i baš mi nedostaju.
Ponekad je već neko i reko ono što bih i ja, i što bih se ponavljala. Da bih imala veći broj postova? Zašto? Kakve to veze ima? Kad stignem i poželim, pisaću...možda će to biti uskoro pa se raspišem ko luda...ne znam...
U svakom slučaju, čitaću sigurno, uz kaficu i ubuduće::bye:

ja sam čitačica, pa šta? :lol:Priznajem javno. Godinama već.
Jednostavo ne stižem da pišem, jer uglavnom svratim na forum kada sam na poslu, ali zato uživam da čitam.
Ismejem se tako slatko ponekad, rastužim, imam omiljene likove, likove čije komentare jedva čekam da vidim znajući unapred šta da očekujem od njih. Ima i onih za koje ne znam gde su, a bili su mi dragi njihovi postovi...i baš mi nedostaju.
Ponekad je već neko i reko ono što bih i ja, i što bih se ponavljala. Da bih imala veći broj postova? Zašto? Kakve to veze ima? Kad stignem i poželim, pisaću...možda će to biti uskoro pa se raspišem ko luda...ne znam...
U svakom slučaju, čitaću sigurno, uz kaficu i ubuduće::bye:

:mrgreen: a omiljeni su????

Jaooo super, al' da nam delite i neke slike sa autogramom, beĐeve sa likom. Ionako sam uvek kuburila sa tim bedževima kad sam bila mala, svi su imali po 10 tak a ja samo 2 - Nena i Kim Wild :(, dajte da nadoknadim ;)

damajante, nisam ti ja kriva shto na tvoj post josh nije odreagovao neko koga ti gotivish... i shta sad ochekujesh, da udjem u raspravu s tobom i rasteram to malo svojih potencijalnih obozavatelja... jok, odluchila sam da budem malo fina...:p

Back