Čitačice foruma

salim se ...patologija, u tom smislu da ako neko ima misljenje o necemu, to misljenje bi trebao i da iznese...zato smo ljudi...a opet, ima ljudi koji to ne rade...
nisam ja uvek bila ovakva..." citacica tema sa strane"...ranije sam padala u vatru za svaku sitnicu...do poslednjeg daha zastupala sam svoje misljenje i borila se za njega...
nedostaje mi to...
oh, jes... treba uvek slusati kada covek sam sebi daje dijagnozu, pogotovo kada jelte nije brz na obaracu ko neki :mrgreen:
i sada si ti nasla da trazis misljenje forumasa o sebi? tj. ocekujes da ti oni kazu sta ti da mislis o sebi... a ti u stvari smatras da imas problem jer ne mozes tek tako da ulogujes svoje misljenje na neki bezvezni forum.

Nekada je meni bilo stalo da se razjasnim sa ljudima, danas (od pre dva dana) samo teram svoje, a sto to nekom nije jasno... sta me briga. Od tih objasnjenja se niko leba nece najesti. Shvatila sam da se borim sa vetrenjacama i da ljudi i onako ne razumeju moja objasnjenja jer svako ima neku svoju istinu. Ne rpicam o forumu, koga je jos briga za forum... forum nema svoj zivot, nego reciklira tudj, pa kada nema boljih tema onda ce da dodju da pricaju o tvom citanju vs. tvom ne pisanju. Znas, forum je mnogo patio jer ti nisi pisala na njemu. :per:

oh, jes... treba uvek slusati kada covek sam sebi daje dijagnozu, pogotovo kada jelte nije brz na obaracu ko neki :mrgreen:
i sada si ti nasla da trazis misljenje forumasa o sebi? tj. ocekujes da ti oni kazu sta ti da mislis o sebi... a ti u stvari smatras da imas problem jer ne mozes tek tako da ulogujes svoje misljenje na neki bezvezni forum.

Nekada je meni bilo stalo da se razjasnim sa ljudima, danas (od pre dva dana) samo teram svoje, a sto to nekom nije jasno... sta me briga. Od tih objasnjenja se niko leba nece najesti. Shvatila sam da se borim sa vetrenjacama i da ljudi i onako ne razumeju moja objasnjenja jer svako ima neku svoju istinu. Ne rpicam o forumu, koga je jos briga za forum... forum nema svoj zivot, nego reciklira tudj, pa kada nema boljih tema onda ce da dodju da pricaju o tvom citanju vs. tvom ne pisanju. Znas, forum je mnogo patio jer ti nisi pisala na njemu. :per:

konco da neko obrati paznju na temu :worth:
...pa, da... uglavnom si me provalila

zeza me tastatura :besna:...otis o muz da kupi drugu...odgovoricu kasnije :bye:

ja znam jednu citacicu,a ona misli da ja ne znam
prepoznala me pritom
i stampa moje postove,pa deli familiji:super:
kakva krava:mrgreen:
inace,kad sam videla forum prvi put sam pomislila "nemaju druga posla?" to je bilo na pdf posao
drugi put sam otisla na ljis i morala sam odmah da se registrujem da kazem koju:mrgreen:
naravno,prvi postovi su nesigurni,ispipavas teren
medjutim ni u jednom momentu nisam mogla da citam a da cutim

Морам да признам нешто - мој први пост је био исписан латиницом! :rumenko::confused::lol: (Нисам ни знала да и ћирилица ферцера...:lol:)

И ја сам одмах проговорила, мада сам иначе у стварном животу врло тиха и ћутљива особа...:confused:

Морам да признам нешто - мој први пост је био исписан латиницом! :rumenko::confused::lol: (Нисам ни знала да и ћирилица ферцера...:lol:)

И ја сам одмах проговорила, мада сам иначе у стварном животу врло тиха и ћутљива особа...:confused:
aaaaa kako to sad da iskopam:mrgreen:

Kako određuješ taj odnos? Ozbiljno pitam.
Na 7 pročitanih postova napišeš 3, ili na 7 minuta čitanja pišeš 3, ili na 10 napisanih postova odlučiš da pošalješ 3?
Nije mi jasno na šta si mislo.

U jednom si u pravu

to je teško izračunati u dnevnim dozama,
u kalorijama ili u konjskim snagama

Ali matematika je, mislim, sasvim prosta,
Dva i po puta više, otprilike,
namrgodjeni pročita
nego što napiše

Ovaj odnos lako bi se dao izraziti i vodenim bojama
uljem na platnu
ili prostim crtežom

ali onda bi u odnosu na ozbiljnost tvog pitanja
ovakav moj odgovor
mogao biti pogrešno protumačen kao
razigran i veseo
zar ne?

U jednom si u pravu

to je teško izračunati u dnevnim dozama,
u kalorijama ili u konjskim snagama

Ali matematika je, mislim, sasvim prosta,
Dva i po puta više, otprilike,
namrgodjeni pročita
nego što napiše

Ovaj odnos lako bi se dao izraziti i vodenim bojama
uljem na platnu
ili prostim crtežom

ali onda bi u odnosu na ozbiljnost tvog pitanja
ovakav moj odgovor
mogao biti pogrešno protumačen kao
razigran i veseo
zar ne?
Nisam te razumeo, ma koliko se trudio poetično da odgovoriš. I dalje ne kapiram šta znači:

''Dva i po puta više, otprilike,
namrgodjeni pročita
nego što napiše''

Ali nema veze. I onako si pitanje doživeo kao provokaciju, a odgovor ne znaš, pa bi nastavak objašnjavanja predstavljao nešto što nema nikakve veze sa pitanjem.

Naravno
pre nego sto se upuste u avanturu pisanja postova
citace moze da obeshrabri rizik

sasvim realan rizik

da ce posle skoro svakog svog posta
morati da odgovaraju na ovakve komentare

Nisam te razumeo, ma koliko se trudio poetično da odgovoriš. I dalje ne kapiram šta znači:

Ali nema veze. I onako si pitanje doživeo kao provokaciju, a odgovor ne znaš, pa bi nastavak objašnjavanja predstavljao nešto što nema nikakve veze sa pitanjem.

ili ovakve

Kako određuješ taj odnos? Ozbiljno pitam.
Na 7 pročitanih postova napišeš 3, ili na 7 minuta čitanja pišeš 3, ili na 10 napisanih postova odlučiš da pošalješ 3?
Nije mi jasno na šta si mislo.

ili ovakve

:lol: zakljucak ti je za nobela
ne mogu da se ljutim za nesto tako glupo:neutral: mislim toliko je glupo da me sad sramota sto komentarisem
al neko mora i to:mrgreen:
uglavnom ako je vec tako kako to da imas odredjen broj postova:mrgreen:

ili ovakve

ali radio nema podforume,nije ti dobra komparacija
nego je l to tvoj radio pa si se uvredio? :(

E sad
neko za to nema stomak, neko nema volje

ili zapravo najveci broj citaca
ima pametnija posla

Kojih ja, ocigledno, nemam

konco da neko obrati paznju na temu :worth:
...pa, da... uglavnom si me provalila

zeza me tastatura :besna:...otis o muz da kupi drugu...odgovoricu kasnije :bye:

prvo, da se pohvalim da imam novu tastaturu...probali smo sa bezicnom-ali to je zivo sr...

na temu: ...kako da objasnim...ti si u ovoj fazi, kako kayes, dva dana...ja vec dugo razmisljam na taj nacin, da je sve "to borba sa vertenjacama", "da moj glas/koment ne pravi nikakvu razliku"... ali posljednjih godinu- dve, je to narocito izrazeno...svoj stav iznesem u krajnjem slucaju...nije da ja nemam stvoje misljenje-nego me mrzi da se "borim" za njega
...i, tako...plasim se da sam previse..."omeksala" :think:
od foruma ne ocekujem savet...otvaranje teme je bio moj nacin da ohrabrim samu sebe da i u RL pocnem da otvaram...i resavam...pitanja koja vec neko vreme stoje "na cekanju". A takodje verujem da ja nisam jedina koja se tako oseca...mislim da se mnoge zene tako "povuku" u sebe...neke privremeno...neke trajno...okolina ih dozivljava kao neke uplašene srne...a one mozda nisu srne-vec lavice :zper:, i mozda nisu uplasene-nego umorne...
zato sam temu stavila na forum, da cujem sta drugi misle o tome...inace bih o tome pisala u svom dnevniku

...auu, mozda sam malo otisla u sirinu :think:...ko razume- shvatice

dobro jutro svima na forumu :bye:

Naravno
pre nego sto se upuste u avanturu pisanja postova
citace moze da obeshrabri rizik

sasvim realan rizik

da ce posle skoro svakog svog posta
morati da odgovaraju na ovakve komentare

ili ovakve

ili ovakve

ili ovakve

E sad
neko za to nema stomak, neko nema volje

ili zapravo najveci broj citaca
ima pametnija posla

Kojih ja, ocigledno, nemam
Stani, ti si se sad smrtno uvredio i citirao me jer sam ti postavio pitanje u vezi sa izjavom koju ne možeš da obrazložiš?
I pokušavaš da objasniš da sam ja glup jer postavljam pitanje, a ne ti jer ne znaš odgovor na značenje sopstvene izjave.

Nemoj da peniš, zaista nije bilo namere da te provociram. Tek sad počinješ pomalo da mi ideš na živce ovim što radiš. Ono, ako tripuješ da želim da se objašnjavam ili da ću da se sad nešto kao preganjam s tobom, onda pogrešno misliš.
Evo, javno ti se izvinjavam ako si pitanje na koje ne znaš odgovor doživeo kao provokaciju.

Stani, ti si se sad smrtno uvredio i citirao me jer sam ti postavio pitanje u vezi sa izjavom koju ne možeš da obrazložiš?
I pokušavaš da objasniš da sam ja glup jer postavljam pitanje, a ne ti jer ne znaš odgovor na značenje sopstvene izjave.

Nemoj da peniš, zaista nije bilo namere da te provociram. Tek sad počinješ pomalo da mi ideš na živce ovim što radiš. Ono, ako tripuješ da želim da se objašnjavam ili da ću da se sad nešto kao preganjam s tobom, onda pogrešno misliš.
Evo, javno ti se izvinjavam ako si pitanje na koje ne znaš odgovor doživeo kao provokaciju.

Julijane, ja sam sve vreme ljubazan s tobom

I, kao sto vidis, biram reci

Tema ti je super.:) iskace od ovih uobicajenih.

Meni vise nisu jasni oni sto za sve i svasta imaju misljenje.U redu je da posecujes 3-4 podforuma i da se tu pronalazis,ali ici na sve i svasta i u svemu davati sopstvene komentare..to mi je previse..

A..to sto samo pratis..i to je ok. Moja sestra na jednom poznatom Bg forumu prati "kuvar"..skida recepte..smeje se komentarima,ali ne zeli da se prikljuci..:)

Back