HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oh, jes... treba uvek slusati kada covek sam sebi daje dijagnozu, pogotovo kada jelte nije brz na obaracu ko nekisalim se ...patologija, u tom smislu da ako neko ima misljenje o necemu, to misljenje bi trebao i da iznese...zato smo ljudi...a opet, ima ljudi koji to ne rade...
nisam ja uvek bila ovakva..." citacica tema sa strane"...ranije sam padala u vatru za svaku sitnicu...do poslednjeg daha zastupala sam svoje misljenje i borila se za njega...
nedostaje mi to...
Kako određuješ taj odnos? Ozbiljno pitam.Vec odavno ja to radim, ne brini
odnos mog citanja i pisanja ovde je od starta u proseku isti
70 prema 30 odsto
Volim da citam
oh, jes... treba uvek slusati kada covek sam sebi daje dijagnozu, pogotovo kada jelte nije brz na obaracu ko neki
i sada si ti nasla da trazis misljenje forumasa o sebi? tj. ocekujes da ti oni kazu sta ti da mislis o sebi... a ti u stvari smatras da imas problem jer ne mozes tek tako da ulogujes svoje misljenje na neki bezvezni forum.
Nekada je meni bilo stalo da se razjasnim sa ljudima, danas (od pre dva dana) samo teram svoje, a sto to nekom nije jasno... sta me briga. Od tih objasnjenja se niko leba nece najesti. Shvatila sam da se borim sa vetrenjacama i da ljudi i onako ne razumeju moja objasnjenja jer svako ima neku svoju istinu. Ne rpicam o forumu, koga je jos briga za forum... forum nema svoj zivot, nego reciklira tudj, pa kada nema boljih tema onda ce da dodju da pricaju o tvom citanju vs. tvom ne pisanju. Znas, forum je mnogo patio jer ti nisi pisala na njemu.![]()
ja znam jednu citacicu,a ona misli da ja ne znam
prepoznala me pritom
i stampa moje postove,pa deli familiji
kakva krava
inace,kad sam videla forum prvi put sam pomislila "nemaju druga posla?" to je bilo na pdf posao
drugi put sam otisla na ljis i morala sam odmah da se registrujem da kazem koju
naravno,prvi postovi su nesigurni,ispipavas teren
medjutim ni u jednom momentu nisam mogla da citam a da cutim
aaaaa kako to sad da iskopamМорам да признам нешто - мој први пост је био исписан латиницом!(Нисам ни знала да и ћирилица ферцера...
)
И ја сам одмах проговорила, мада сам иначе у стварном животу врло тиха и ћутљива особа...![]()
Kako određuješ taj odnos? Ozbiljno pitam.
Na 7 pročitanih postova napišeš 3, ili na 7 minuta čitanja pišeš 3, ili na 10 napisanih postova odlučiš da pošalješ 3?
Nije mi jasno na šta si mislo.
Учинило ми се да пише ''чистачице форума''
Nisam te razumeo, ma koliko se trudio poetično da odgovoriš. I dalje ne kapiram šta znači:U jednom si u pravu
to je teško izračunati u dnevnim dozama,
u kalorijama ili u konjskim snagama
Ali matematika je, mislim, sasvim prosta,
Dva i po puta više, otprilike,
namrgodjeni pročita
nego što napiše
Ovaj odnos lako bi se dao izraziti i vodenim bojama
uljem na platnu
ili prostim crtežom
ali onda bi u odnosu na ozbiljnost tvog pitanja
ovakav moj odgovor
mogao biti pogrešno protumačen kao
razigran i veseo
zar ne?
Nisam te razumeo, ma koliko se trudio poetično da odgovoriš. I dalje ne kapiram šta znači:
Ali nema veze. I onako si pitanje doživeo kao provokaciju, a odgovor ne znaš, pa bi nastavak objašnjavanja predstavljao nešto što nema nikakve veze sa pitanjem.
Kako određuješ taj odnos? Ozbiljno pitam.
Na 7 pročitanih postova napišeš 3, ili na 7 minuta čitanja pišeš 3, ili na 10 napisanih postova odlučiš da pošalješ 3?
Nije mi jasno na šta si mislo.
zakljucak ti je za nobela
ne mogu da se ljutim za nesto tako glupomislim toliko je glupo da me sad sramota sto komentarisem
al neko mora i to
uglavnom ako je vec tako kako to da imas odredjen broj postova![]()
ali radio nema podforume,nije ti dobra komparacija
nego je l to tvoj radio pa si se uvredio?![]()
konco da neko obrati paznju na temu
...pa, da... uglavnom si me provalila
zeza me tastatura...otis o muz da kupi drugu...odgovoricu kasnije
![]()
Stani, ti si se sad smrtno uvredio i citirao me jer sam ti postavio pitanje u vezi sa izjavom koju ne možeš da obrazložiš?Naravno
pre nego sto se upuste u avanturu pisanja postova
citace moze da obeshrabri rizik
sasvim realan rizik
da ce posle skoro svakog svog posta
morati da odgovaraju na ovakve komentare
ili ovakve
ili ovakve
ili ovakve
E sad
neko za to nema stomak, neko nema volje
ili zapravo najveci broj citaca
ima pametnija posla
Kojih ja, ocigledno, nemam
Stani, ti si se sad smrtno uvredio i citirao me jer sam ti postavio pitanje u vezi sa izjavom koju ne možeš da obrazložiš?
I pokušavaš da objasniš da sam ja glup jer postavljam pitanje, a ne ti jer ne znaš odgovor na značenje sopstvene izjave.
Nemoj da peniš, zaista nije bilo namere da te provociram. Tek sad počinješ pomalo da mi ideš na živce ovim što radiš. Ono, ako tripuješ da želim da se objašnjavam ili da ću da se sad nešto kao preganjam s tobom, onda pogrešno misliš.
Evo, javno ti se izvinjavam ako si pitanje na koje ne znaš odgovor doživeo kao provokaciju.
a, sad cu da odem na sve aktivne teme i da napisem svoje misljenje !
O čemu pričaš, kakvo prosipanje?shta bi julianu da se ovako prospe...![]()
O čemu pričaš, kakvo prosipanje?
Meni nije, ali mislim da Heleni jeste, pa sam mislio da se oglasim i dam joj šlagvort da obrazloži.ni meni nije bas najjasnije sta je htela reci
mada mislim da nije ni bitno![]()