Сале dekapitare VIP Poruka 76.930 20.05.2024. u 19:07 - Čita li uopšte neko pravilnik foruma? #1 i čemu uopšte služi? aj bar uvodni post da se ispoštuje. NI TO se više ne poštuje.
Сале dekapitare VIP Poruka 76.930 22.05.2024. u 20:29 - Čita li uopšte neko pravilnik foruma? #76 Nina: znaš ti mene perfekcionistu ..nikad zadovoljna Kliknite za proširenje... nisu nam iste perfekcije Upvote 0 Downvote
Nina: znaš ti mene perfekcionistu ..nikad zadovoljna Kliknite za proširenje... nisu nam iste perfekcije
DarkMoon Legenda Poruka 54.600 29.05.2024. u 04:44 - Čita li uopšte neko pravilnik foruma? #77 BLANKED: Slika mu je linkovana za gravatar Kliknite za proširenje... Linkovao je neko ali ne on, cim ne pokazuje aktivnost onda je jasno. Upvote 0 Downvote
BLANKED: Slika mu je linkovana za gravatar Kliknite za proširenje... Linkovao je neko ali ne on, cim ne pokazuje aktivnost onda je jasno.
BLANKED | Cyber operations | EDR | SIEM | SOAR | VIP Poruka 25.125 29.05.2024. u 07:19 - Čita li uopšte neko pravilnik foruma? #78 DarkMoon: Linkovao je neko ali ne on, cim ne pokazuje aktivnost onda je jasno. Kliknite za proširenje... Promenis profilnu na gravataru i profilna slika se azurira na svim portalima koji vuku link te fotografije bez da se logujes na njih. Upvote 0 Downvote
DarkMoon: Linkovao je neko ali ne on, cim ne pokazuje aktivnost onda je jasno. Kliknite za proširenje... Promenis profilnu na gravataru i profilna slika se azurira na svim portalima koji vuku link te fotografije bez da se logujes na njih.
DarkMoon Legenda Poruka 54.600 29.05.2024. u 07:53 - Čita li uopšte neko pravilnik foruma? #79 BLANKED: Promenis profilnu na gravataru i profilna slika se azurira na svim portalima koji vuku link te fotografije bez da se logujes na njih. Kliknite za proširenje... Ok, nisam koristio taj gravatar i nisam znao cemu tacno sluzi ali sam cuo za njega. Upvote 0 Downvote
BLANKED: Promenis profilnu na gravataru i profilna slika se azurira na svim portalima koji vuku link te fotografije bez da se logujes na njih. Kliknite za proširenje... Ok, nisam koristio taj gravatar i nisam znao cemu tacno sluzi ali sam cuo za njega.