Ciscenje fleka krvi sa duseka

SSJ_4 Goku

Obećava
Poruka
78
Zanima me da li kirby usisivac ili bilo koja druga sprava moze da ocisti fleku krvi sa duseka? Ae molim vas manite se debilnih komentara, znam da vas 99% tu ce da bude u fazonu nekom kretenskom, tako da ono, iskulirajte, ako nemate nista korisno da kazete, preskocite temu. Tolko

Zanima me da li kirby usisivac ili bilo koja druga sprava moze da ocisti fleku krvi sa duseka? Ae molim vas manite se debilnih komentara, znam da vas 99% tu ce da bude u fazonu nekom kretenskom, tako da ono, iskulirajte, ako nemate nista korisno da kazete, preskocite temu. Tolko
Uh sto volim te takve... a koj moj si dosao tu gde je 99% u "kretenskom fazonu"??

Ja sam sa kirbijem dobila i šampon za pranje tepiha. Sad, na dušeku nisam imala nikakve fleke, ali na fotelji sam imala baš poveliku i baš od krvi. Čišćenje je uspelo ali sam morala ponoviti čini mi se triput, svake nedelje po jedared.

Back