ЦИРКУСКА ПРЕДСТАВА ИЛИ МИСА?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
deca ne bi trebalo da se krste.
da,

ljudi ne shvataju sta je krstenje

to je cin predanja Bogu pocetak duhovnog puta

Koliko jedno dete moze uopste da shvati duhovni put?

Tek sa10 god ( neka malo ranije neka kasnije) moze da shvati osnovne stvari iz Biblije...

takodje faktor slobodne volje

Svako pred Bogom sam za sebe odlucuje o duhovnom putu

da,

Tek sa10 god ( neka malo ranije neka kasnije) moze da shvati osnovne stvari iz Biblije...

Jeste, pa da ga posle ceo zivot i mladost napadaju demoni?

Ovako je bolje da se krsti, a ono posle kako hoce.

i to bi trebalo da bude smesno? kazes vernica si jel?

Pa ne nego toliko imas taj "mir" da si sva slova pobrkala.

bombona kazes :lol:
vodi je kuci pnda
al' nemo posle vracas
robu i kazes nije ispravno
ne radi ovo pa ne radi ono

ja bi pazljivo birao reci kad je necastivi u pitanju
jer vreme u kome zivimo je najosetljivije po tom pitanju
i rekoh pre nekog vremena da ce se vrlo brzo ljudi
deliti na verujuce i one druge, a ti misli sta sam time hteo reci

kad ti neko servira new age religiju onda taj sigurno
ne hodi zemljom kao mi sto hodimo
Ne brini ti za Covija...Kao što se ni Covi ne sekira previše za Marlone,Zazijavala,
Ranjenike,Kojote,Kotoe,Borke ,Paganka,Vile,Kovače,Tibije i ostalu bratiju i sestriju koji svoj na svome...Koji
kad i sotonu (hajmo ga malim slovom:mrgreen:) vide-znaju šta će!
To što sam sa Šefom u zavadi pa se rvemo celog veka,ne znači da ga ne poštujem...Kako i ne bih kad mi samo
duhovna snaga ne kopni...A zbog svašta sam s njim u zavadi,ali ne bih ovde i sad o tom...(Jednom rečju-Previše
je njegovoga...)
Čovek treba da stvori bar male stvari i da njima bude zadovoljan...Ako jeste-več nije uzalud živeo...
Zato je meni Mona OK.Šta ako greši...Uvek je bilo da jedni ruše,a drugi grade...Pa neko mora i taj šut odneti...:mrgreen:
Milić od Mačve me gledao u oči i lagao da voli Boga!A što ga kradeš šefe-pitao ga ja (a klipan sam bio još)...Smejao se i pretio
mi prstom...Nije bilo vremena da objašnjava i samo rekao "...Drugi put mi se nečeš izvući..." "Izvukao sam se"...zasad...

da,

Znaš li da su se u Starom zavetu deca obrezivala osam dana nakon rođenja? Ko je nih pitao da li hoće to, i šta to znači?

quote_icon.png
Оригинал поставио eremita
evil2.gif
......Ало, брееееее..... па видиш ли да онај тамо РИГА ВАТРУ........
icon_rolleyes.gif

п.с. Прво се образуј, тј. обавести шта значи и чему служи свака радња приликом КРШТЕЊА У СПЦ... мање ћеш испадати смешна.

ti se edukuj vec si smesan sa ovim neznanjem :roll:

nauci sta su rituali i ciji su :D

Јаојјјјјјј.......'си ти нека секташица???

магија
чаролија, враџбина, вештина потчињавања својој вољи тајанствених сила природе, духова и демона. Веровање у магију је калдејског порекла, одакле се, преко Персије и Египта, распрострло чак на Запад; бела магија она која призива у помоћ небеске силе, тј. добре духове; црна магија она која призива у помоћ земаљске силе, тј. зле духове

ритуaл
(лат. rituale)
књига о верским и црквеним обредима

обред
Слично ритуалу обред представља кодификован облик понашања, са циљем да се симболички утиче на физички свет, али су учесници обреда свесни да тиме неће иаззвати физичко дејство. служи за идентификацију групе - село,племе, народ.

.....................................................

Јаојјјјјјј.......'си ти нека секташица???

магија
чаролија, враџбина, вештина потчињавања својој вољи тајанствених сила природе, духова и демона. Веровање у магију је калдејског порекла, одакле се, преко Персије и Египта, распрострло чак на Запад; бела магија она која призива у помоћ небеске силе, тј. добре духове; црна магија она која призива у помоћ земаљске силе, тј. зле духове

ритуaл
(лат. rituale)
књига о верским и црквеним обредима

обред
Слично ритуалу обред представља кодификован облик понашања, са циљем да се симболички утиче на физички свет, али су учесници обреда свесни да тиме неће иаззвати физичко дејство. служи за идентификацију групе - село,племе, народ.

.....................................................
Eto kako ne znas. Bela magija ne postoji, magija je magija , saobracanje sa demonima, bilo bela ili crna :lol:

rituali i obredi sluze u tu svrhu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back