Nemoj da se nadjes uvrijedjena ali stvarno ne znam ko se gadja ciframa.
Kada kazem da cizme kostaju 700 eura i vise zaista mislim da te cizme toliko i vrijede u odnosu na "kvalitetne i poznate marke" koje mozemo kupiti za 100 ili 200 eura.
Ne znam da li si ikada u zivotu imala sansu da vidis modele Louboutin, Loriblu, Lorenzi, Renzi...ili da imas tu privilegiju da ih drzis u rukama a kamo li da ih probas.
To je kao kada vidis sliku recimo Olje Ivanjicki i vidis sliku nekog slikara koji izlaze na ulici.
Da dobar je taj na ulici samo sto nije primaci Olji.
Mislim, o tome se vrlo tesko moze razgovarati uz neadekvatno poznavanje stvari.
Odvojiti toliku sumu novaca za cipele (oko 1.000 Eura) jeste mnogo ali nije pljacka.
Pljacka je kada za prosjecne cipele das 200 - 300 Eura.
Pošto se ipak mi ne poznajemo, evo ovako da ti kažem ne da sam imala prilike da
držim u rukama Loriblu cipele, već ih imam (jadna dva para)....nosila i sad ih ljubomorno
čuvam, još uvek mogu da se nose, ali kada su kupljene koštale su 300 DM..ili 150eura,
u Beogradu u jednom od najačih butika u gradu. Znači nisam neko ko ne zna i nije
nosio kvalitenu obuću, naprotiv. Ali ovo danas što se radi jeste čista krađa i lopovuluk,
poznajem čoveka koji se bavi obućom više od 10 godina, uvozi iz Italije, i sam kaže
da zarađuju po 300-400 pa i 500% na paru....i nemoj molim te da se ubeđjemo oko
toga.
Još uvek ako hoću mogu sebi da priuštim par dobrih ali baš dobrih cipela, samo ne
na ovakav način, jer ne želim da niko od mene pravi budalu, jer to nisam. Bar se uvek
znalo da se u Beogradu uvek nosila dobra i kvalitetna obuća ako je nije bilo tu Italija
je bila blizu......bar u neka srećna vremena bivše nam Juge.
Ovo može da potraje, a ja ne bi da se prepucavam, samo sam htela da stanem iza
onoga što sam rekla, i sad isto tvrdim, da imam hrpe para, i da mi se i može,
ne bi nigde ovde platila par cipela ili čizama 1.000 evra......jer sve to negde preko
koša upola manje.......toliko od mene, o tome neću više...časna reč