Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jes, sve si u pravu! Al tamo nije bilo kratkih a ja dugačke nisam "zamislila"...Ono što mi se dopalo( i dvoumila sam se da li to da kupim)-jesu one patike Polinijeve uparene sa torbama.E, one oivičene bordim su mi bile favorit.Torba se porazumeva u kompletu...Kad sam napokon presekla da ih probam (a ja kad odlučim nešto da probam- to znači da sam rešila u glavi 90% da i kupim)- ono nema mog broja...Ne mogu ti reći koje me je osećanje preplavilo u tom trenutku - tuga il radost...(ja ne nosim ravnu obuću...);)
Tako, u susednoj radnji kupih jedne Miss sixty koje btw- mislim da ima i kod nas al gde da se vratim bez ičega.Da me ne bije maler u naredne dve sezone pa da mi kupovina ne ide od ruke! :mrgreen:

Pa lepo si pazarila......:lol::lol::lol:..........daj sličicu....;)

Jes, sve si u pravu! Al tamo nije bilo kratkih a ja dugačke nisam "zamislila"...Ono što mi se dopalo( i dvoumila sam se da li to da kupim)-jesu one patike Polinijeve uparene sa torbama.E, one oivičene bordim su mi bile favorit.Torba se porazumeva u kompletu...Kad sam napokon presekla da ih probam (a ja kad odlučim nešto da probam- to znači da sam rešila u glavi 90% da i kupim)- ono nema mog broja...Ne mogu ti reći koje me je osećanje preplavilo u tom trenutku - tuga il radost...(ja ne nosim ravnu obuću...);)
Tako, u susednoj radnji kupih jedne Miss sixty koje btw- mislim da ima i kod nas al gde da se vratim bez ičega.Da me ne bije maler u naredne dve sezone pa da mi kupovina ne ide od ruke! :mrgreen:

Znam, tacno znam koje si gledala i probala.
Evo fotografije iz tog butika, naravno Olja :arrow: Fotografisanje je inace zabranjeno ;)

Zao mi je sto nisi kupila ono sto si namjeravala ali se nadam da si zadovoljna sa onim koje si kupila.
Veceras slucajno vidjeh nekoliko interesantnih modela cizama sa sarom tacno do koljena (kneehigh) koje, da kazemo mogu proci. Imaju cak i platformu od 3 Cm ali vrlo lose dizajniranu. Djeluju nekao kao sa buvljaka a cijene... oko 300 Eura. Radje dodati jos 300 ili 500 pa kupiti one u Budvi sto si i ti vidjela.

Poslednja izmena:
Znam, tacno znam koje su gledala i probala.
Evo fotografije iz tog butika, naravno Olja :arrow: Fotografisanje je inace zabranjeno ;)

Zao mi je sto nisi kupila ono sto si namjeravala ali se nadam da si zadovoljna sa onim koje si kupila.
Veceras slucajno vidjeh nekoliko interesantnih modela cizama sa sarom tacno do koljena (kneehigh) koje, da kazemo mogu proci. Imaju cak i platformu od 3 Cm ali vrlo lose dizajniranu. Djeluju nekao kao sa buvljaka a cijene... oko 300 Eura. Radje dodati jos 300 ili 500 pa kupiti one u Budvi sto si i ti vidjela.

Moram nešto da prokomentarišem....milim da se niko ne nađe uvređen...:ok:ovo je
upućeno Čizmici ali nikako iz zle namere.....;)

Kad te čitam kako se "gađaš" ciframa...mislim čizme do 700 eura pa na više, da
ne misliš malo da preteruješ, a da tek ne pričam o onima koji formiraju te cene:mrgreen:

Nikome od njih nabavka nije više od maximum 100 eura po paru..to znam 100%,
i neka su i platili carinu šta sve ne...ali opet smatram da je to čisto iživljavanje
a još veće ludilo dati toliki novac za jedan par obuće ma kako ona izgledala,
moda se brzo menja i veruj da ni da ležim na parama ni luda ne bih dala toliko
para, iz čistog principa, jer ne bi da me neko pljačka......:mrgreen:

Eto rekoh....pa sad me ispljujte slobodno...ali naviknite se da uvek govorim
što mislim.....:ok::bye:

Nemoj da se nadjes uvrijedjena ali stvarno ne znam ko se gadja ciframa.
Kada kazem da cizme kostaju 700 eura i vise zaista mislim da te cizme toliko i vrijede u odnosu na "kvalitetne i poznate marke" koje mozemo kupiti za 100 ili 200 eura.
Ne znam da li si ikada u zivotu imala sansu da vidis modele Louboutin, Loriblu, Lorenzi, Renzi...ili da imas tu privilegiju da ih drzis u rukama a kamo li da ih probas.
To je kao kada vidis sliku recimo Olje Ivanjicki i vidis sliku nekog slikara koji izlaze na ulici.
Da dobar je taj na ulici samo sto nije primaci Olji.
Mislim, o tome se vrlo tesko moze razgovarati uz neadekvatno poznavanje stvari.
Odvojiti toliku sumu novaca za cipele (oko 1.000 Eura) jeste mnogo ali nije pljacka.
Pljacka je kada za prosjecne cipele das 200 - 300 Eura.

Kada kazem da cizme kostaju 700 eura i vise zaista mislim da te cizme toliko i vrijede u odnosu na "kvalitetne i poznate marke" koje mozemo kupiti za 100 ili 200 eura.
Ne znam da li si ikada u zivotu imala sansu da vidis modele Louboutin, Loriblu, Lorenzi, Renzi...ili da imas tu privilegiju da ih drzis u rukama a kamo li da ih probas.
To je kao kada vidis sliku recimo Olje Ivanjicki i vidis sliku nekog slikara koji izlaze na ulici.
Odvojiti toliku sumu novaca za cipele (oko 1.000 Eura) jeste mnogo ali nije pljacka.

...Čizmice- ja dovoljno zarađujem i u nastupu "cipelomanske krize" ja to mogu sebi priuštiti, veruj mi...Druga je stvar što bi sebi već sutradan napisala uput za kolegu psihijatra, i zamolila ga za stručno mišljenje i savet terapije... I znaš čega se plašim- da ću onda i u sezoni proleće, pa zatim leto, pa jesen pa opet zima - tražiti isto...A za to već nemam para...Ipak sam ja samo lekar...;)

evo moram i ja nešto reći i podržati našu Afro...
ja sam letos dobila ove sandale iz Milana koje tamo koštaju 100 eura...a kod nas idite i vidite cenu
8521-706196-p.jpg
:roll::roll::roll:

...Čizmice- ja dovoljno zarađujem i u nastupu "cipelomanske krize" ja to mogu sebi priuštiti, veruj mi...Druga je stvar što bi sebi već sutradan napisala uput za kolegu psihijatra, i zamolila ga za stručno mišljenje i savet terapije... I znaš čega se plašim- da ću onda i u sezoni proleće, pa zatim leto, pa jesen pa opet zima - tražiti isto...A za to već nemam para...Ipak sam ja samo lekar...;)

Ne kazem ja da je jeftino, daleko od toga. Skupo jeste, pogotovo za ljude sa prosjecnim primanjima od cca 450 eura. Uzasno skupo.
Moja je namjera bila da samo ukazem na to da ipak umjetnicki rad (marke koje sam nabrojao mogu se nazvati umjetnoscu) ne moze da kosta i suvise malo. :ok:
Vidjela si modele i mislim da bar malo dijelis moje misljenje.

Ne kazem ja da je jeftino, daleko od toga. Skupo jeste, pogotovo za ljude sa prosjecnim primanjima od cca 450 eura. Uzasno skupo.
Moja je namjera bila da samo ukazem na to da ipak umjetnicki rad (marke koje sam nabrojao mogu se nazvati umjetnoscu) ne moze da kosta i suvise malo. :ok:
Vidjela si modele i mislim da bar malo dijelis moje misljenje.

Ma, o modelima se uopšte ne sporimo! Samo cene nikako da usaglasimo!;)

Ili...naša mala pasija...

Volimo ih pa ih kupujemo i kad nam stvarno trebaju i kad nam uopšte ne trebaju , i kad je to peti roze par , i kad već imamo slične, i kad uopšte nisu naš fazon , i kad su toliko skupe da ne možemo da ih priuštimo, ali i kad su toliko jeftine da je glupo ne kupiti ih...

Danas ...gurajući svoj najnoviji par u orman za cipele shvatih - orman je već premali da ih sve primi...

I zato otvaram ovu temu ..da Vas pitam - kad je dosta ?

I ako je vaš odgovor nikad , onda zašto nam ih nikad nije dosta...šta je to u cipelama što nas čini tako neracionalnim???

I još ovo ...slikale smo garderobu, raznorazne modne detalje , ajde da slikamo i cipele , da vidimo šta nosimo i koliko se po tom pitanju razlikujemo...

Žene , kupoholičarke , cipelomanke...navalite ! :oops:

ukratko-debilke

Pošto se ipak mi ne poznajemo, evo ovako da ti kažem ne da sam imala prilike da
držim u rukama Loriblu cipele, već ih imam (jadna dva para)....nosila i sad ih ljubomorno
čuvam, još uvek mogu da se nose, ali kada su kupljene koštale su 300 DM..ili 150eura,
u Beogradu u jednom od najačih butika u gradu. Znači nisam neko ko ne zna i nije
nosio kvalitenu obuću, naprotiv. Ali ovo danas što se radi jeste čista krađa i lopovuluk,
poznajem čoveka koji se bavi obućom više od 10 godina, uvozi iz Italije, i sam kaže
da zarađuju po 300-400 pa i 500% na paru....i nemoj molim te da se ubeđjemo oko
toga.

Još uvek ako hoću mogu sebi da priuštim par dobrih ali baš dobrih cipela, samo ne
na ovakav način, jer ne želim da niko od mene pravi budalu, jer to nisam. Bar se uvek
znalo da se u Beogradu uvek nosila dobra i kvalitetna obuća ako je nije bilo tu Italija
je bila blizu......bar u neka srećna vremena bivše nam Juge.

Ovo može da potraje, a ja ne bi da se prepucavam, samo sam htela da stanem iza
onoga što sam rekla, i sad isto tvrdim, da imam hrpe para, i da mi se i može,
ne bi nigde ovde platila par cipela ili čizama 1.000 evra......jer sve to negde preko
koša upola manje.......toliko od mene, o tome neću više...časna reč:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back