....meni su one ugg sa drvenim djonom kratke prelepe...a i te Gabor duboke sa krznom....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
~Super su. Vrlo elegantne. Klasicne OXFORD cipele! Srecno ih nosila i hiljadu momaka zavela u njima.rodjendanski poklon![]()
Pa... Louboutin-ovejesu vala
cije su?
izvinjavam se sto ovo postavljam ovde,ali mi treba pomoc.totalno sam odlepila za ovim sandalama kad sam ih videla,jer su tako slatko sarene,a peta nije mnoggo visoka i deluju super udobno.
da li neko slucajno zna cije su?
![]()
mozda ovde neko pomogne,ja tesko da znam gde bih saznala
izvinjavam se sto ovo postavljam ovde,ali mi treba pomoc.totalno sam odlepila za ovim sandalama kad sam ih videla,jer su tako slatko sarene,a peta nije mnoggo visoka i deluju super udobno.
![]()
iskreno nisam te nista razumela,probala sam al ne kapiramNemam odgovor na pitanje ali probaj ( ako već nisi) da pretražiš fotku preko Google picture pretrage.... ( onaj fotoaparatić u tražilici pa upload sa kompa) pa vidi, možda ti pomogne.
Jao Cici,izvinjavam se sto ovo postavljam ovde,ali mi treba pomoc.totalno sam odlepila za ovim sandalama kad sam ih videla,jer su tako slatko sarene,a peta nije mnoggo visoka i deluju super udobno.
![]()
Jao Cici,
te nisu vise u modi.
Draga Cici, kaskas 7-8 godina za trendovima
A da znas... bas mi se dopadas, onako likom, pa i oblinama![]()
pa hvala cici,al ko ebe moduJao Cici,
te nisu vise u modi.
Draga Cici, kaskas 7-8 godina za trendovima
A da znas... bas mi se dopadas, onako likom, pa i oblinama![]()