iamblond
Aktivan član
- Poruka
- 1.269
ma nije problem u cipelicama.....vjeruj mi....problem je u ormarima....
)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Guess, kolekcija proljece-ljeto 2012... i jedva cekam da ih nosim, preslatke su mi
![]()
Cipelice - Italiano vero cuoio - mac collections... nosila sam ih i provjereno odlicne, jako ubodna i elegantna cipela.
jao kakve su, kao za bebe![]()
slatke su ti megi
dopada mi se i pozadina, ide uz tebe![]()
naravno da je u redu da ih nosis, ne slusaj ove zene bre, u svetu ih svi i muskarci i zene opusteno nose, ima mozda u office shoesu drugarXAXAXA,
sve je to lepo, ali bio bih zahvalan ako bi mi neko lepo odgovorio na pitanje.
naravno da je u redu da ih nosis, ne slusaj ove zene bre, u svetu ih svi i muskarci i zene opusteno nose, ima mozda u office shoesu drugar
ma u kom svetu, ja muskarca u njima videh samo na google.
XAXAXA,
sve je to lepo, ali bio bih zahvalan ako bi mi neko lepo odgovorio na pitanje.
naravno da je u redu da ih nosis, ne slusaj ove zene bre, u svetu ih svi i muskarci i zene opusteno nose, ima mozda u office shoesu drugar
Toliko sam devojkama zavideo sto nose one slatke i lepe UGGS cizmice dok nisam saznao da su one UNISEX. Sada hocu da ih kupim jedne crne, krem ili brown nisam siguran, ali ne znam gde mogu da se kupe. Je l' ih ima u Delta city-ju/Uscu i u kojoj radnji?
Ok Off. Shoes probacu ,a ja znam da su UGGS unisex, tako da nema razlike izmedju zenskih i muskih?
Msm tolik otinejdzerki nosi te cizmice, da l' je moguce da su sve isle u insotranstvo da ih kupe? XDDDDDD
...U pravu si, nema bitne razlike, medjutim, velicina je problem, ukoliko nosis 41+...Devojke koje vidjas na ulicama uglavnom ne nose UGG, vec slicne modele razlicitih firmi, koji su deo zenske ponude i mislim da ih je nemoguce naci u velicinama preko 40-41, sto tebi, pretpostavljam, ne odgovara...