Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo sta pise za moje cipele http://www.officeshoes.rs/model/cipele/cat/2702

(sad videh da su moje decje :lol: j.bg,kad imam malo stopalo :lol: )

..aha, videla, mislim da je to kao neki sablon u koji oni ubace neke podatke, a opet one druge ne sklone, tacno znam kakve su to cipele
imala sam, i to ako namazes nekom kremom dobices onu tamno braon boju, cak moze da se desi da bude sareno..jer nece svuda isto
da upije....to je kao neka vrsta antilopa.......

postoji bezbojni sprej za ciscenje takve obuce
sad ne bih znala koji konkretno da ti preporucim
bas za takve cipele koristila sam ga pre 15god
samo se naprska i ostavi da se osusi
dakle bezbojni za ciscenje obuce od tzv. prevrnute koze, ne onaj koji stiti od vode
i trebalo bi da ima svuda da se kupi

Pa da,kao antilop je
nije glatka koza.
I,kako ja da ih cistim? Sapunom i vodom bas ne bih....

...evo vidim Bems napisala, od prilike kako se cist antilop, plus kupis gumenu cetku sto sigurno tu kod tebe ima,
kod nas nema bar ja nisam nasla..a trebala mi je....i obavezno kupi onaj sprej za inpregnaciju da ti ne pije vodu i
da ti budu suve noge...njega je dovoljno da naprskas jednom u 7-10 dana....

8849d51e6d00.jpg

...poslednje sto sam uzela su crne lakovane salonke, nista posebno ali su mi se svidele...

...kako nisam pri aparatu to su ove u sredini drugi red odozgo...

http://www.max-shoes.com/de/women.php

...inace zelim jedne moto cizme...nisam uzela zelene koje sam vec ovde pominjala, nesto se premisljala, premisljala pa odustala, nisam bila zadovoljna bojom koja mi je teska za uklapanje buduci da sam kupila sivi kaputic sa zlatnim dugmetima...ne ide nikako skupa...

...poslednje sto sam uzela su crne lakovane salonke, nista posebno ali su mi se svidele...

...kako nisam pri aparatu to su ove u sredini drugi red odozgo...

http://www.max-shoes.com/de/women.php

...inace zelim jedne moto cizme...nisam uzela zelene koje sam vec ovde pominjala, nesto se premisljala, premisljala pa odustala, nisam bila zadovoljna bojom koja mi je teska za uklapanje buduci da sam kupila sivi kaputic sa zlatnim dugmetima...ne ide nikako skupa...

...u Primadoni na BB imaju lepih u boji peska i jos nekim zahvalnim bojama za uklapanje....ne secam se bas cene...
...a cipelice, lepe, za svaku priliku....:)

Ja sam odlepila na jedne motorske cizme...Kvalitetna koza, vidi se da bi trajale godinama, kozni djon, sa rajferslusom sa spoljasnje strane boje starog zlata, onako robusne...
Snizene sa 200 funtiI na 90. I ja ih NE kupim taj dan...Naravno, prodale su se kad sam se vratila, bile su jedne jedine. Trazila sam u drugoj radnji, na netu...NEMAAAAAAAAAAAA:sad2:
Mislim da cu jos dugo razmisljati o tim cizmama, jer se nisam bas odavno tako raspametila za neki par obuce:(

Postavljam fotku za jednu,meni dragu, forumašicu. :cao:

img62011280x838.jpg

P.S.Boje se mnogo razlikuju,ovo nije fotogr.pri dnevnom svetlu.

Fotografija pleni prefinjenim senzibilitetom, odise opulentnom atmosferom. :zaljubljena:

Boje i istancana estetika cine savrsen sklad.

Zanosi me taj carobni vrtlog podatne zelene i tople karamel braon.

Model cipela je zaista divan.
I sama sam pozlela slican par za sebe ove jeseni. :)

...kako sam se ja "navukla" na tu boju.....mada je sad mrtva trka izmedju one boje peska kakve su mi cizme i te oker...

...nekad nisam mogla da zamislim da mi se obuca ne slaze sa torbom, a sad vidim da je to cak trend..:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back