Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
f9a7d88b4566.jpg

Nefertari

lepe su :) Licno ne volim model UGG cizmica zato sto mi se cini da u njemu stopalo ima neprirodno leziste (ne znam za original ugg, ali kopije -da). Svima se nekako iskrivi stopalo i ispadne sa strane..

Btw, sto da se smejemo, ja sam sebi kupila deciji model Timberland :lol: :)
60900_blk.jpg

MOLIM VAS, NEMOJTE da mi se smejete, ovo je Skechers decija kolekcija, ali ja imam malo stopalo i namerila sam se na ove :lol:

88679l_gyh.jpg

...pa sta ako su decije, preslatke su ti si mlada, i mozes da nosis sta ti dusa zeli..:)

...ja sve merkam i nadam se da cu jednom sebi priustiti te ugg...ustvari cekam da neka od cerki kupi nove pa da mi
prepusti neki svoj par...i necu davati pet para, hoce li neko reci da mi to ne stoji samo kad je toplo i udobno:lol:

Nefertari

lepe su :) Licno ne volim model UGG cizmica zato sto mi se cini da u njemu stopalo ima neprirodno leziste (ne znam za original ugg, ali kopije -da). Svima se nekako iskrivi stopalo i ispadne sa strane..

Btw, sto da se smejemo, ja sam sebi kupila deciji model Timberland :lol: :)
60900_blk.jpg

Ni meni se ne sviđa izgled UGG, ali dobro... možda su udobne i tople... ;)

Ovakve crne imam i ja, samo su moje skroz crne i pertle... isto dečiji model, kupila pre par godina na zimovanju u Italiji, na nekom sniženju, mislim da ih nisam platila više od 80 evra i vrede svake pare... tople, zimske... sjajne...:ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back