- Poruka
- 55.847
Nemesis, ove sa sl. nisu tako lose..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo su mi velike, ali ne vidi se i ne primecujem to mnogo kad ih lepo obujem. Mnogo ih volim...
...izbegla bih cizme, polucizme i sve sto prelazi glezanj...nesto kontam da nemam cipele u stilu '70-ih, boho, debela stikla, gruba obrada, idealno plisane sa kaisicem oko gleznja, skroz retro, ako iko zna gde se nesto slicno moze nabaviti please neka mi dosapne...

Meni se svidjaju prve i zadnje... Ne bih se bunila ni za ove bez
Megi, ne idu mi te cipele uopste uz tebe...Ti si slatka devojka, a ove cipele me asociraju na nesto drugo...ako su za specijalne prilke, onda ok![]()

)))))Hehe, hvala, ali ove sandalice su bile poklon za mene, nisam ih kupila ja, lepse su uzivo i jos ih nisam nosila nigde osim sto sam ih probala i prosetala u stanu. Nameravam da ih nosim uz pazljivo odabrane kombinacije, kad se naviknem na vrtoglavu stikluMeni se svidjaju prve i zadnje... Ne bih se bunila ni za ove bez
Megi, ne idu mi te cipele uopste uz tebe...Ti si slatka devojka, a ove cipele me asociraju na nesto drugo...ako su za specijalne prilke, onda ok![]()

Nadam se da cete uz jednu moju crnu haljinu promeniti misljenje, kad probam sve komplet, okacicu (trenutno ne koristim telefon s kojeg mogu da prebacujem)Apsolutno se slazem.
Uopste mi ne idu uz Megi..
Tada ce i sandale dobiti na sarmu i smeku zbunjena sam
zar nije postovala vazdusasta?
zasto pisete megi?

Ljudi ja hocu kozne crne cizme do kolena, da su lepe, ravne i da imaju krzno skroz dole, a ne samo gore,a dole kod pristiju nema nista...Je l to uopste postoji ili sam ja luda?? Nigde ne mogu da nadjem...xD

Ne znam sto se ne vide slike?
Desni klik - open image in new tab