- Poruka
- 55.349
Nemesis, ove sa sl. nisu tako lose..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se svidjaju prve i zadnje... Ne bih se bunila ni za ove bez
Megi, ne idu mi te cipele uopste uz tebe...Ti si slatka devojka, a ove cipele me asociraju na nesto drugo...ako su za specijalne prilke, onda ok![]()
Hehe, hvala, ali ove sandalice su bile poklon za mene, nisam ih kupila ja, lepse su uzivo i jos ih nisam nosila nigde osim sto sam ih probala i prosetala u stanu. Nameravam da ih nosim uz pazljivo odabrane kombinacije, kad se naviknem na vrtoglavu stikluMeni se svidjaju prve i zadnje... Ne bih se bunila ni za ove bez
Megi, ne idu mi te cipele uopste uz tebe...Ti si slatka devojka, a ove cipele me asociraju na nesto drugo...ako su za specijalne prilke, onda ok![]()
Nadam se da cete uz jednu moju crnu haljinu promeniti misljenje, kad probam sve komplet, okacicu (trenutno ne koristim telefon s kojeg mogu da prebacujem)Apsolutno se slazem.
Uopste mi ne idu uz Megi..
zbunjena sam
zar nije postovala vazdusasta?
zasto pisete megi?
Ljudi ja hocu kozne crne cizme do kolena, da su lepe, ravne i da imaju krzno skroz dole, a ne samo gore,a dole kod pristiju nema nista...Je l to uopste postoji ili sam ja luda?? Nigde ne mogu da nadjem...xD
Ne znam sto se ne vide slike?