Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cizmice.jpg
mojecizmice.png

Ajoojj kako su ti dobre!! :D

@srce andjela, jaooo cizme su ti oooodlicne!!! Kolika je peta u ovih desnih? Jako mi se svidjaju, sigurno su i udobne, pa taman da kupim jedne takve :D

@Nefertari, divan poklon, mogu misliti kako se radujes :D:D

...situacija ide ovako, neformalan skup, suknja je ova http://www.highlandstore.com/acatalog/Mini_Kilt__Skirt__Black_Watch.html, jakna je od tamnog teksasa, carape su od crnog pamuka, imam u planu sal od vestackog krzna i skupljenu kosu, sminka na bordo...a sad, cipele:dash:...izbegla bih cizme, polucizme i sve sto prelazi glezanj...nesto kontam da nemam cipele u stilu '70-ih, boho, debela stikla, gruba obrada, idealno plisane sa kaisicem oko gleznja, skroz retro, ako iko zna gde se nesto slicno moze nabaviti please neka mi dosapne...:sad2:

Meni se svidjaju prve i zadnje... Ne bih se bunila ni za ove bez :)
Megi, ne idu mi te cipele uopste uz tebe...Ti si slatka devojka, a ove cipele me asociraju na nesto drugo...ako su za specijalne prilke, onda ok :)

Ja se izvinjavam ako sam promasio temu... Hocu ovih dana da cupim CAT-ove cipele.. Trebaju mi za zimu(sneg, kisa...), nisam do sada nosio cipele, ali nmg vise da izdrzim da su mi noge mokre i sve to tako... :D
E sad, zanima me da li se ovi zuti/braon modeli PRLJAJU MNOGO i kakva su vam iskustva??? http://www.shop-in-zagreb.com.hr/Images/im.ashx?Id=22003
I jos me zanima uz sta to moze da se nosi sve, klasicne plave farke jel to ok?

Hvala... :)
BTW muskarac sam..

Meni se svidjaju prve i zadnje... Ne bih se bunila ni za ove bez :)
Megi, ne idu mi te cipele uopste uz tebe...Ti si slatka devojka, a ove cipele me asociraju na nesto drugo...ako su za specijalne prilke, onda ok :)
Hehe, hvala, ali ove sandalice su bile poklon za mene, nisam ih kupila ja, lepse su uzivo i jos ih nisam nosila nigde osim sto sam ih probala i prosetala u stanu. Nameravam da ih nosim uz pazljivo odabrane kombinacije, kad se naviknem na vrtoglavu stiklu :lol:
Apsolutno se slazem.

Uopste mi ne idu uz Megi..
Nadam se da cete uz jednu moju crnu haljinu promeniti misljenje, kad probam sve komplet, okacicu (trenutno ne koristim telefon s kojeg mogu da prebacujem) :( Tada ce i sandale dobiti na sarmu i smeku ;)
zbunjena sam
zar nije postovala vazdusasta?
zasto pisete megi?

Hehe, pa zato sto je Megi promenila nick u ime egipatske vladarke :D :cmok2:

Ajde kad se spremis, okaci:)

A za te CAT cipele, ja ih imam vec 6 godina i nikad ih nisam cistila:rumenko:
Operem djon od blata i prebrisem mokrom krpicom ako treba preko...
Imam svetlo maslinasto zelene.
Ovaj model http://www.barratts.co.uk/en/caterpillar-leather-lace-up-ankle-boot-185521

Stvarno mnogo dobre cipele, nista ne propustaju i vrede svaku paru. Jedino sto nisu zenstvene, al ko te pita po zimi:lol:

Poslednja izmena:
Ljudi ja hocu kozne crne cizme do kolena, da su lepe, ravne i da imaju krzno skroz dole, a ne samo gore,a dole kod pristiju nema nista...Je l to uopste postoji ili sam ja luda?? Nigde ne mogu da nadjem...xD

Ima UGG takve modele, bas lepe. A plus mozes da uzmes samo krzneni ulozak da stavis u cizmu, to super greje. Evo par slicica sto sam nasla, da li ima kod nas ne znam. Nego ove krznene uloske za cipele mozes posebno da narucis, vidim ovde su $15, pa lepo stavis u cizmu koju hoces.

827-280210-d.jpg
1170865-p-DETAILED.jpg
949964-p-DETAILED.jpg
6900-442198-d.jpg

Ne znam sto se ne vide slike?

* e sad se vide :)

Poslednja izmena:
Meni trebaju jedne ovakve...

Uploaded with ImageShack.us

Hm...
e pa moja kolegice prvo da objasnim fotografiju preko koje je nesto napisano srpsko-hrvatskim jezikom.
Naime, mozda ti ili neka druga zenska osoba je pronasla tu fotografiju negdje na netu. Fino ispisala preko nje. Rukopis stvarno fenomenalan.

Nego da te ne davim vec da ti dam pojasnjenje i pravu adresu gdje i za koliko novca da ih uzmes.
Te salonke sa otvorenim prstima pripadaju proslogodisnjoj kolekciji (april mjesec) ali jos uvijek mogu proci i vrlo su aktuelne... bar kod nas na ovim prostorima.
Proizvodjac, odnosno marka koju nose te salonke je "NEBUR". Mislim da ih mozes pronaci i na njihovom italijenskom sajtu (jer drugog i nemaju) po cijeni od 163 Eura.

ps
Hvala sto sam ti pomogao ovim mojim muskim neznanjem.:hvala:

Da, naravno.... zelim ti da kupis te eventualno u nekoj drugoj boji (ima desetak kombinacija boja a i jednobojnih). Ma sto... zelim ti da ih kupis sve jer zasluzuju da se posjeduju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back