Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
afro,kupila sam ih krajem avgusta u podgorici u delti.polini,decija prodavnica obuce,najveci broj 40.ja nosim 41,ali je malo veci kalup.ipak cu morati da ih odnesem da mi ih malo prosire na kalupu.bile su 30 evra,sto je za koznu cizmu super

...deo moje jesenje kolekcije za strapac:)...

10092011040.jpg
10092011042.jpg

10092011043.jpg
10092011044.jpg

10092011046.jpg

Vazdusasta sve je super :klap:
ali zaljubila sam sam se u ove krem patikice..:zaljubljena: Molim te reci da si ih ovde kupila..:sad2:

Ovakav model moze odlicno da se kombinuje, nosi u sebi dasak grubosti, pa bi uz naglaseno zenstvenu haljinu, malo iznad kolena, s detaljima cipke, s punim carapama i s koznom jaknom, odavao utisak rock chica.
]

meni bi izgledale previse jeftino da bi se sredjivala sa njima- to bi posebno isticalo

ali, to je samo licni utisak, uzivo ne mora znaciti- smokva nemoj ljutis :cvet:

Šta onda treba da bude garancija kvaliteta? :(

Da se razumemo, nemam nijedan par obuće iz Alda jer je van mojih finansijskih mogućnosti, al bem mu lebac, pretpostavljala sam da to moraju da budu bolje cipele od kojekakvih žnj po Bulevaru, na primer.

Za Aldo ne mogu baš da tvrdim kao za Batu, jer u Aldu nisam baš puno puta probala, ali ono što sam probala je bilo kruto, tvrdo, nesavitljivo....U Bati sam čak ovog leta naletela na neke modele koji su imali đon kao onaj mrtvački, msm, ne verujem baš da je od kartona, ali mnogo liči. Ne znam, neko voli i nekome odgovara, ali meni je ono baš loša obuća, čak nevezano za cenu.

Elem, da vidite šta sam ćapila sada, još ne mogu da verujem, ovo mi se u BG nije desilo ne pamtim :super:

DSC00034.jpg

U Peku u Merkatoru, prošlogodišnji model, sa nekih 15.000 spuštene na 3.140 :eek:
Bilo broja, momentalno sam ih pazarila.
Koža, odličan oblik za moje stopalo, odlična sara...sve po ps-u.
Veliki kalup, meni je čak 40 onako komotno, ali sam ih ipak uzela zbog deblje čarape.
Ima i braon, mnogo lepa boja, kao čokolada, tu nažalost nije bilo broja za mene.
Pičite dok još ima ;)

Poslednja izmena:
E, a kud sam slikala, uslikala sam i nešto što sam uzela u julu, na kratkoj šoping-turi Austrija-Mađarska :zper:
(Slike su inače odvratne sve, ja numem da slikam ovim mojim telefonom, pa eto)

I zato popiz.dim svaki put, kad vidim koliko nas naši deru, a koliko preko ima pristupačne obuće i to korektne obuće. Evo.

DSC00041.jpg
DSC00039.jpg

Čizme su bile na sniženju, 30 evra, ja manu ne mogu da im nađem. Deblji gumeni đon, unutra postavljene onom crnom tkaninom, bemliga kako se to zove, dole mekane...
Cipele su bile u punoj ceni, kao nova kolekcija, 50 evra. Stoje savršeno, koža meka kao rukavica, isto gumeni đon, isto dole mekane...maraton u njima da trčim.
Oba su neke meni potpuno nepoznate marke, radnja u kojoj sam uzela čizme liči na nešto tipa naš Metro, bilo je i krševa i dobre obuće, a sve tu negde po ceni od 20-30 evra. Tu sam uzela i neke kožne salonke za 20 evra, nisu baš kvalitetne kao ove, ali su ok, i nemam pojma gde sam ih sad butnula, uslikaću ih kad budem prebacivala zimsku garderobu :rumenko:

A u Bati ili Aldu ili bilo kojoj našoj radnji sa 50 evra u džepu mogu samo dobar dan da nazovem prodavačici, a da kupim kvalitetnu jesenju cipelu ni u ludilu :besan2:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back