Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ChristanLouboutinHigh-HeelShoes-129-1.jpg

rallye_brn.jpg

Mnogo mi se svidjaju,al' ne znam nikoga ko ih ima
da mi kaze koliko su udobne i izdrzljive za nosenje.
Ne bih bas da dam 8990 din,a da budu neudobne...

Da li ih neka forumasica ima?

Kupila sam plave Kikersice davne '04 godine. Neverovatno dugo traju, svake godine kazem sebi da cu ih sledece sigurno baciti ali one su jednostavno neunistive.
Planiram ove zime da se ponovim i tamno ljubicastim kako bi me sluzile narednih deset godina. Ukoliko ti odgovara stil, svaka preporuka sto se kvaliteta tice...

Ja sam dosadna, nosim samo patike :D

Evo recimo ove bas volim, mislim da su najudobnije koje posedujem.
( slike su sa neta posto nemam foto aparat trenutno) XD

adidas_court_star_wt_med.jpg

I ove baletankice imadem i mnogo volim..mislim da je to najzenstvenije sto posedujem :(
Nije neki kvalitet ( u Metrou ih kupih ) ali su ugodnije nego sto izgledaju a i slatko stoje na nozi.
0756.jpg

nisam autor ali kapiram da su slike s neta okej ako pokazuju NAŠU obuću. uglavnom su lepše nego one koje same uslikamo :p

ali budženje slika zarad budženja... ko što smo davno rekli, svi imamo google images.

elem, ja sam nešto kao prerasla patike :eek: mislim, nezgrapno sam se izrazila, ne mislim to zaista, ali nedavno sam htela da kupim jedne, pošto imam samo jedne duboke najk koje nisu za ovo vreme, i starke koje su u poluraspadu, obišla sam sve radnje u svom gradu i shvatila da su meni patike zapravo užasna obuća i da ne želim da ih imam, osim starki (ali starki sam se zasitila, a i tata je zavapio "nemoj samo opet ONE da kupiš" :lol:). pa sam završila sa nekim opuštenim ravnim cipelicama.

Huh, ja s druge strane imam problem da si nađem štikle...štikle i rimljanke su mi bolna tačka jer sam bolesno izbirljiva - verovatno usled neiskustva s tom vrstom obuće pa nikako da si nađem nešto odgovarajuće :/
Danas sam probavala neke farmerke i u svakoj kabini imaju po par štikletina da nazuješ , da vidiš kako bi ti stajalo na visoku petu...kad sam se videla u štiklama po prvi put u životu zinula sam...
Pita prodavačica ' Da vam upakujem farmerke' a ja si mislim u sebi ' J.ebo farke , zapakuj ti meni štikle sestro'.

:lol:

njak, ja bih i dalje volela da sam mnogo sigurnija u štiklama nego što jesam.. kažu redovna vežba je prava stvar, al džabe kad me posle jednog puta bole noge pa proklinjem i njih i vežbu i uskočim u starke :neutral:

Cipele, naročito one sa visokim potpeticama, su jedina stvar zbog koje se žene istovremeno i raduju i pate, zaključak je nedavno sprovedene ankete.

news_6637.jpg

Čak i modne početnice znaju da obuća može da popravi ili pokvari ceo utisak, a u potrazi za savršenim parom cipela za svaku priliku prosečna žena je uspela da prikupi impresivnu kolekciju od 39 pari, piše Dejli mejl.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back