Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
unledyxu.png
TC PIRAMIDA :):heart:

Seksi.

...imaju lepe kod Zigija...na B.brdu...Pozeska ne znam broj....
...malo su jace od ovih sto je kupila Vazdusasta....nekako grublje, i samo u crnoj, lak crnoj, braon i bordo boji....

...inace Vazdusasta preslatke su ti cipelice:D

...posle duze potrage konacno pronasla odgovarajuce oksfordice za strapac...odusevljena sam jer nisam ocekivala da idu dobro i uz suknje a ne samo uz dzins...

2ztc2s4.jpg

Divne su. :zaljubljena:

Volim tu nijansu, taupe, odlicno se kombinuje s drugim bojama.

Iskoristicu priliku da pohvalim dzins, veoma mi se dopada tzv. boyfriend kroj,
i tasnu, zanimljiv je reljef na njoj.

Tufne na carapicama daju sarmantnost kombinaciji. :)

...pa onda ne znam, samo mislim da bi ti one bas odgovarale za tvoje stanje....i kad se naviknes na njih kazu ne zelis
da obujes nista drugo....otkud znam....racunaj na to da ce ti malo oteci noge, da nebi trebala da se pentras na stikle
ako bas nije nuzda...

kontam ja to...
ali guram na štikle, ko luda... volim ih...:rumenko:

a ovde kod nas, u ns, ni nema tih ugg... ili možda i ima, ali ja ne znam gde?:think:

šmeknula sam neke kožne, jedino se bojim tog naticanja nogu... zamisli kupim čizme, i ne mogu ih nositi... baš da popiz...:mrgreen:

kontam ja to...

a ovde kod nas, u ns, ni nema tih ugg... ili možda i ima, ali ja ne znam gde?:think:

šmeknula sam neke kožne, jedino se bojim tog naticanja nogu... zamisli kupim čizme, i ne mogu ih nositi... baš da popiz...:mrgreen:

.....jos malo mozes, znam da volis...:)
.....vidi mozes da ih narucis preko sajta, sad su na nekim snizenjima do 50%, neki dan sam to slucajno cula...........i donesu ti na kucnu adresu..
.....upravo sam ti zato i predlozila tu vrstu cizama, jer ti ne bi smetalo ni ako ti noge oteknu....ovih drugih se mozes odreci, a pare bacene, ipak
ugg bar mozes nositi kasnije kad odes na zimovanje.....:D

kontam ja to...

E, nije samo naticanje problem, nego se dešava da se noga uveća za broj, raširi i sl. do kraja trudnoće, pa to tako ostane...bolje nemoj kupovati ništa ako baš ne moraš, da ti se ne desi da to posle uopšte ne možeš da obuješ.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back