srce andjela
Veoma poznat
- Poruka
- 14.262
hvala klompe su bile nesto smesno para na rasprodaji,ubola sam broj
a torbu sam isto tamo nasla,nije u kompletu ali se nekako uklopilo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala klompe su bile nesto smesno para na rasprodaji,ubola sam broja torbu sam isto tamo nasla,nije u kompletu ali se nekako uklopilo
![]()
...super,nista lepse nego kad te "saceka" odgovarajuci broj obuce koja ti se dopadne...![]()
TC PIRAMIDA![]()
![]()
Ma nista.HVALA TI...![]()
...posle duze potrage konacno pronasla odgovarajuce oksfordice za strapac...odusevljena sam jer nisam ocekivala da idu dobro i uz suknje a ne samo uz dzins...
![]()
...posle duze potrage konacno pronasla odgovarajuce oksfordice za strapac...odusevljena sam jer nisam ocekivala da idu dobro i uz suknje a ne samo uz dzins...
![]()
Uz ovu bundicu mi trebaju čizme...
Dajte predloge?
Boja, model, oblik?
Uslov je da su ravne, tople, udobne.![]()
...ravne, tople i udobne, a da se uklope uz tu jaknicu...uzmi ugg, ako volis, ima ih u istoj boji...
Ja bi nešto malko elegantnije, te ugg su mi ko za čuvanje ovaca...![]()
...pa onda ne znam, samo mislim da bi ti one bas odgovarale za tvoje stanje....i kad se naviknes na njih kazu ne zelis
da obujes nista drugo....otkud znam....racunaj na to da ce ti malo oteci noge, da nebi trebala da se pentras na stikle
ako bas nije nuzda...
kontam ja to...
ali guram na štikle, ko luda... volim ih...
a ovde kod nas, u ns, ni nema tih ugg... ili možda i ima, ali ja ne znam gde?
šmeknula sam neke kožne, jedino se bojim tog naticanja nogu... zamisli kupim čizme, i ne mogu ih nositi... baš da popiz...![]()
E, nije samo naticanje problem, nego se dešava da se noga uveća za broj, raširi i sl. do kraja trudnoće, pa to tako ostane...bolje nemoj kupovati ništa ako baš ne moraš, da ti se ne desi da to posle uopšte ne možeš da obuješ.kontam ja to...
ali guram na štikle, ko luda... volim ih...
a ovde kod nas, u ns, ni nema tih ugg... ili možda i ima, ali ja ne znam gde?
šmeknula sam neke kožne, jedino se bojim tog naticanja nogu... zamisli kupim čizme, i ne mogu ih nositi... baš da popiz...![]()
Uz ovu bundicu mi trebaju čizme...
Dajte predloge?
Boja, model, oblik?
Uslov je da su ravne, tople, udobne.![]()