Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za martinke- nemam pojma. Nisam nikad imala. A nisam imala ni lakovane zimske, pa da znam kako se lak ponasa u tim uslovima...
Cicak, namazi nokte, odmah ce i sandale lepse izgledati;)

Ja danas nosila ove - najobicnije, najudobnije, omiljene. Vec 3 godinu ih nosim i iznosala sam ih samo tako

Kuku...:eek: pilence koliko ti imadeš godina?
Pa ovo ni moja mama ne bi nosila... :mrgreen:
Jel za neku daću?:lol::think:

Meni su bas slatke one sandalice sto Pile postavi, peta je savrsena... :zaljubljena:
E, vjerovala ili ne, papuce koje si okacila nosi moja tetka od 60 i kusur (jeste da je dobrodrzeca, izgleda bar 10, 15 god. mladja)... :lol: Kaze da je to moda njene mladosti, ima i onih drvenih i plutanih varijanti...
i dobronamjerna preporuka, nemoj ih dugo nositi, vremenom deformisu stopala, tj. naprave one cukljeve, a probleme sa kicmom da ne pominjem...ok, zvucim bapski, ali rizikujem :mrgreen:

@cicak
ne svidju mi se, skroz izgledajju jeftino,ocekujem da ih vidim na nekoj supljoglavoj plavusi
Možeš samo da ih gledaš... ;)
Meni su bas slatke one sandalice sto Pile postavi, peta je savrsena... :zaljubljena:
E, vjerovala ili ne, papuce koje si okacila nosi moja tetka od 60 i kusur (jeste da je dobrodrzeca, izgleda bar 10, 15 god. mladja)... :lol: Kaze da je to moda njene mladosti, ima i onih drvenih i plutanih varijanti...
i dobronamjerna preporuka, nemoj ih dugo nositi, vremenom deformisu stopala, tj. naprave one cukljeve, a probleme sa kicmom da ne pominjem...ok, zvucim bapski, ali rizikujem :mrgreen:

Pile vas garant zajebava do bola... cipele koje je kačila ne da su babske, već su stvarno užasno ružne... užasno...
Kontam ja da vi ono furate retro stil ovo-ono... pa ubacite babine sandale iz 43-e... neka drugarica iz kurtoazije pohvali... i misliš kul su... ali realno i iskreno ružne su... nemaju trunku ženstvenosti... nežnosti... izgledaju kao pomagalo... za lakši hod u poznijim godinama...:lol::mrgreen:

Ne sekiraj se za moja stopala(koji stepen obožavanja:manikir:)... imam mala prelepa, negovana stopala... ;)

ako ćemo iskreno, ni tvoje papuče nisu mnogo ženstvene : )

edit: jako je ružno, a i nekulturno, da dođeš i kategorički tvrdiš da su neke cipele "užasno, užasno ružne". Prvo, svaka roba ima kupca, drugo, možda bi još moglo i da prođe da su to neke rendom cipele koje niko od nas uživo video nije, ali je stvarno jako nevaspitano da celu stranu devojci/ženi pričaš kako su joj ružne cipele.

Ili, ako baš ne možeš da izdržiš, što ne probaš sa "MENI su užasno ružne"?

Poslednja izmena:

edit: jako je ružno, a i nekulturno, da dođeš i kategorički tvrdiš da su neke cipele "užasno, užasno ružne". Prvo, svaka roba ima kupca, drugo, možda bi još moglo i da prođe da su to neke rendom cipele koje niko od nas uživo video nije, ali je stvarno jako nevaspitano da celu stranu devojci/ženi pričaš kako su joj ružne cipele.

Kad nešto napišem u postu, podrazumeva se da su MENI ružne... ;)

Nisam ja ni rekla da su moje papuče divne, sjajne, bajne, prelepe... jer nisu... ali nisu loše... ne bitno uopšte... :D

Možeš samo da ih gledaš... ;)

Pile vas garant zajebava do bola... cipele koje je kačila ne da su babske, već su stvarno užasno ružne... užasno...
Kontam ja da vi ono furate retro stil ovo-ono... pa ubacite babine sandale iz 43-e... neka drugarica iz kurtoazije pohvali... i misliš kul su... ali realno i iskreno ružne su... nemaju trunku ženstvenosti... nežnosti... izgledaju kao pomagalo... za lakši hod u poznijim godinama...:lol::mrgreen:

Ne sekiraj se za moja stopala(koji stepen obožavanja:manikir:)... imam mala prelepa, negovana stopala... ;)
Tokom Drugog svetskog rata (famozna 43a) žene nisu nosile "sandale". Model sa ukrštenim kaiševima i visokom potpeticom pojavio se mnogo kasnije.

Retro, koji nevešto pominješ, i odnosi se na model cipelica iz mog posta, više odgovara modi 20ih godina 20.veka.
http://www.google.com/imgres?imgurl...+shoes&hl=en&biw=1440&bih=781&tbm=isch&itbs=1
http://www.google.com/imgres?imgurl...+shoes&hl=en&biw=1440&bih=781&tbm=isch&itbs=1
Mali uvod o kulturi odevanja kroz vekove.

A ti bi, draga moja, kupila i "gumenjake" samo da na njima piše Replay...:roll:

Poslednja izmena:

Ma opušteno draga, Čičak bi se okomila na moje cipeliške i da su indentične njenima...

Uz to, nebitno je.
Ja volim "čarlston" modu. Imam i haljinu u tom fazonu...Samo još da nabacim perce u kosi i muštiklu i...:zurka:

Elem, tema su cipelice a ne moj "užasni" ukus za iste.
Jesam li ja jedina koja primećuje da je ovog proleća izbor cipela (i sandala) užasan? Jako je teško naći "srednju visinu" štikle, a da model bude istovremeno i moderan. U ponudi su ili japanke i baletanke ili vrtoglave potpetice (umalo da ljoljnem sa jednih u Aldu pre par dana). Za nekog ko pešači do posla i natrag, i ne želi da na radnom mestu nosi papuče, klompe i ostalu obuću za plažu, potraga za adekvatnom poslovnom obućom je kao potraga za Svetim gralom.

Čarlston moda :heart:

nemam pojma da je toliko loše - zarekla sam se da ću izbegavati prodavnice do kraja junskog ispitnog roka - a nisam ni sigurna šta mi treba.

Počela sam ponovo da ne izlazim iz starki :rumenka:

nikad od mene žensko...

Poslednja izmena:
Tokom Drugog svetskog rata (famozna 43a) žene nisu nosile "sandale". Model sa ukrštenim kajševima i visokom potpeticom pojavio se mnogo kasnije.

Retro, koji nevešto pominješ, i odnosi se na model cipelica iz mog posta, više odgovara modi 20ih godina 20.veka.
Mali uvod o kulturi odevanja kroz vekove.

A ti bi, draga moja, kupila i "gumenjake" samo da na njima piše Replay...:roll:
Prosvetlila si me... :worth:
Ipak su mi ružne...:lol:

Ma opušteno draga, Čičak bi se okomila na moje cipeliške i da su indentične njenima...

Uz to, nebitno je.
Ja volim "čarlston" modu. Imam i haljinu u tom fazonu...Samo još da nabacim perce u kosi i muštiklu i...:zurka:

Elem, tema su cipelice a ne moj "užasni" ukus za iste.
Jesam li ja jedina koja primećuje da je ovog proleća izbor cipela (i sandala) užasan? Jako je teško naći "srednju visinu" štikle, a da model bude istovremeno i moderan. U ponudi su ili japanke i baletanke ili vrtoglave potpetice (umalo da ljoljnem sa jednih u Aldu pre par dana). Za nekog ko pešači do posla i natrag, i ne želi da na radnom mestu nosi papuče, klompe i ostalu obuću za plažu, potraga za adekvatnom poslovnom obućom je kao potraga za Svetim gralom.
Sa ovim se slažem...;)

Moj post nije bio atak, naprotiv, no...
Sandale kakve je Pile postavila sam probala, nije isti proizvodjac, ali slicne, kozne, srednja peta, boje leda, isti fazon i nisu imali moj br. (najcesci 39)...jako su zenstvene na nozi, naravno uz odgovarajucu odjevnu kombinaciju-vjecna klasika plus spoj udobnosti i estetike...
Moja tetka fura svoj stil, i dan danas dugu kosu, jako visoku stilklu, odredjene boje...itd., i meni je to ok, postujem svaciji izraz, nju ne bih ni mogla zamisliti drugacijom nego sto jeste...dosljedna je toj modi/stilu godinama...prosto to je ona.
A sta je retro je d(r)uga prica...
Ukazah ti na cinjenicu da jako visoka stikla nije prikladna za dugo nosenje...zbog zdravlja, stopala se ne deformisu preko noci, vec godinama, skoro neprimjetno, i jos sto sta, ali nije tema...a o ukusima se, elem ne raspravlja.

Na mom nišanu :D Neka anonimna marka, 4000 su, super stoje, isto ovako izgledaju, štikla je vrtoglava, al' navići ću se :D
thing.22156384.l.jpg

Ove cekam... (isprobane su br. vece i manje. :lol:)

5-43832.jpg

Ove su alternativa... (za boju jos nisam sigurna:think:)

5-93831.jpg

Ove su fine, isto probala, ali za iole duze relacije, stikla trazi akrobatske sposobnosti koje ne posjedujem...
5-83850.jpg

Iste samo u drugoj boji...

5-93850.jpg

Imaju stvarno veliki izbor... Planet obuce... (bila sam ubjedjena da su iz SR, ono HR...a ima i u BIH...)

Poslednja izmena:
Idem za koji dan u BG... gde da nađem ravne papuče, za plažu... ali da nisu gumenjaci... već nešto onako da mogu i prošetati u njima uveče...
Gledala sam u Aldu... imaju jedne lepe... ali nažuljale su me čim sam ih probala...:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back