Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kako vam se svidjaju ove baletankice?Ne znam zasto ali osecam da vam se ne dopadaju..

Bolje izgledaju na nozi def., nego ovako.
Inace udobne, i nosive uz razne stilove (imam slicne, boje leda, i brusena koza)
I meni deluju udobne.
Neko je postavljao, mislim ugadnubaburastem, ali sad ne mogu da ih nađem.
Seća li se neko onih crnih cipela na štiklu sa dlakama na potpetici?Neko je postavljao, mislim ugadnubaburastem, ali sad ne mogu da ih nađem.
Je l može neki hint, marka, nešto, treba mi slika?
Hvala![]()
Hvala Egreta.I meni deluju udobne.
Isto imas Flexi Batine?
...jos su u zivotu, ali su se malo ofucale, posto brusena koza prije strada, jos su svijetle jako, svaka packa se vidi, a tek kisa kad me zatekla...nista onaj zastitni sprej i gumirana cetka...od tad rijetko, skoro nikako ne uzimam brusenu kozu/antilop... 

hoćete da vam pokažem? 

http://www.urbanshop.co.rs/prodavnica/ShopProd/watson-white-1709/ShopCat/miz-mooz-7
Pazarila ove juče i toplo preporučujem svima. Neverovatno su udobne.![]()
pilence koliko ti imadeš godina?

Juče uzela ove papuče...
Možda i ne bi, da mi druge nisu napravile žuljeve...hoćete da vam pokažem?
Mislim žuljeve...![]()
Mora da super stoje i da su udobne, m? 
Kuku...pilence koliko ti imadeš godina?
Pa ovo ni moja mama ne bi nosila...
Jel za neku daću?![]()
http://www.urbanshop.co.rs/prodavnica/ShopProd/watson-white-1709/ShopCat/miz-mooz-7
Pazarila ove juče i toplo preporučujem svima. Neverovatno su udobne.![]()
Sviđaju mi se, ja volim ove retro cipele. Ja sam merkala zelene sandale kod njih, isto jako meka i fina koža.
Nikako se ne snalazim u ovom novom trendu, svuda samo platforme, svuda sve isto...
Evo sličkice...E Čičak, baš su lepe, al' ti reče ne sviđa ti se šnala kad sam ti kačila baš taj model neku stranu unazad, drago mi je da si im dala šansu jer su cakane, na stopalu sigurno x puta bolje izgledaju
Suma sumarum, dobra kupovina, za leto suMora da super stoje i da su udobne, m?
![]()
78 godina.
Pozdravi mamu.

Evo sličkice...videćemo za udobnost, juče su poslužile...
![]()

, ali model procentualno ima dobrih 90% slićnosti s ovim 
@ludopile
prelepe su!
@cicak
ne svidju mi se, skroz izgledajju jeftino,ocekujem da ih vidim na nekoj supljoglavoj plavusi