Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa kod nas je uvek skuplje... A i funta je pala, bila je 120

Haljinu si platila ko Svetog Petra kajganu. Oni bas preteruju sa cenama obuce, a sad vidim i odece...

Znam... ali tu haljinu i kupaći gledam još od prošle godine... i patim... :lol::mrgreen:
Bila sam u nekom lošem muuduu... i rešila da častim sebe... ;)

E hvala na pomoći... :ok: i mišljenju...
Javljam ako ulovim šta... :lol:

Uz ovu torbu mi trebaju papuče... ;)
E sad, torba je dečija... mislim tako izgleda... :rumenko: a ja bi je nosila na plažu... ide mi uz haljinu...:rumenko:

Nego, ako vam je dosadno, mogu vam okačiti dve kreacije što imam za plažu... da mi kažete kakve papuče mi idu uz to? :D

P.S. Kakav sam maler garant ove godine i neću ići na more...:mrgreen:

Čičak, haljina ti je prelepa! Imamo istu :mrgreen: Ja sam luda za tom haljinom, nosim je stalno, nema ko me ne pita za nju i kaže da je divna :zaljubljena:

O, da. One papuče i te kako idu uz nju :aha:

Ove sam kupila... idu savršeno uz prvu haljinu... ;) za plažu...:D cena: 1.700 dinara...
One sa cirkonima što smo juče kačile, (one sa jednom trakicom nemaju), a one druge... su 5.500 dinara... :neutral:

P.S. Uzela sam i neke prstenčiće...;)

P.S.1. E ove sa cirkonima su 5.500...

Lepe japanke Cicak...
Ja obozavam Accessorize, bio mi je preko puta posla i bila sam navucena. Svaki dan sam isla da vidim sta ima... I sve mi je citavo jos uvek, osim jedne tanke srebrne ogrlice koja se pokidala...

Super mi je kad je neko uparen za plazu, ja sam uvek sva rasparena. Nista mi se ne slaze... Sesir je gotov na pola letovanja, to ne umem da cuvam nikako...

Lepe japanke Cicak...
Ja obozavam Accessorize, bio mi je preko puta posla i bila sam navucena. Svaki dan sam isla da vidim sta ima... I sve mi je citavo jos uvek, osim jedne tanke srebrne ogrlice koja se pokidala...

Super mi je kad je neko uparen za plazu, ja sam uvek sva rasparena. Nista mi se ne slaze... Sesir je gotov na pola letovanja, to ne umem da cuvam nikako...

ja se proshle godine prvu put bash uparila za plazu...dosad sam imala uparen kupaci, japanke i torbu, a proshle godine i sheshiric i haljinice da ne bih vukla shto chuda za obuci do plaze

ne, ja sam takve crne vukla prošle godine po plaži, celo leto, i ništa im ne fali... mogu da se nose i ovog leta :mrgreen:

pa odaj nam onda(k) tajnu gde si ih pazarila

Lepe japanke Cicak...

Gracias... :hvala: i meni su slatke... ;)
I meni se tamo svašta nešto sviđa... najrađe bi pokupovala sve... :rumenko:
Još jedna narukkvica mi fali... i možda neko šeširče... videćemo... :lol:

I ja sam uvek rasparena... i pored 2 nova kupaća ja uvek nosim jedan star 100 godina...:rumenko: a ove godine ću prvi put biti u kompletu... a verovatno neću ni ići na more... ima da ga šetam po kući...:mrgreen::lol:

P.S. Danas su dobili neke prelepe torbe za plažu i šetnju... ali oko 5-6 000 dinara su... divne... :aha::rumenko:

@čičak
six je isto lanac prodavnica aksesoriza, znam da ima radnje u delta sitiju i u merkatoru, mada mi se čini da sam videla još negde.

@japanke
ja sam prošle godine kupila slične od trske za neke smešne, ali baš smešne pare u new yorkeru, bile su dobre za plažu desetak dana ali su se skroz udubile, ma ne udubile, izvitoperile sasvim. mada mož biti da je zato što sam jednom ušla u more u njima :rumenka:
za deset dana super...

inače, najkvalitetnije japanke u životu kupih 2004. i još uvek ih nosim. gumene su, grendha - ta je marka bila popularna pre par godina, bar u mom gradu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back