Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...See by Chloe...
78817_ou_dl.jpg
78817_fr_dl.jpg

:heart: evo stigle su mi jedne od one gomile koju sam narucila....prelepe...udobne da ne poverujes...vec sam probala da plesem u njima .... za onaj bal koji imam u novembru :heart:

Prilozi

• 1 001.jpg
    1 001.jpg
    45,2 KB · Pregleda: 21
  • 1 002.jpg
    1 002.jpg
    42,8 KB · Pregleda: 19
  • 1 003.jpg
    1 003.jpg
    40,4 KB · Pregleda: 16
  • 1 004.jpg
    1 004.jpg
    46,2 KB · Pregleda: 20
  • 1 005.jpg
    1 005.jpg
    45,3 KB · Pregleda: 27
..bako, ja ovo ne bih nosila ni da mi poklanjaju...Pošto mi je Barsa propala što se izbora obuće tiče, spemam se za Milano...Ali-ovo-jok...

Dragon fly, imamo isti koferčić od pruća..Moj je još iz devojačkih dana, kupio mi ga tadašnji momak, u njemu nosim lekove na more i zimovanje...podrazumeva se da mm nema pojma...:lol:

Ijao sto ja mrzim obucu iz Njujorkera, pojma nemate!!!!

Grozna, grozna plastika...

Inace, ovakvih oksfordica kakve ima Dragonfly ima u Borelli-ju, plus kostaju upola manje nego u Zari. Imaju svetlo sivkasto-bez, boju bele kafe, braon i plave... I mnogo su lepe i udobne... Jedino sto se te boje bele kafe ne sijaju bas najlepse, nekako su previse mat za moj ukus...

..bako, ja ovo ne bih nosila ni da mi poklanjaju...Pošto mi je Barsa propala što se izbora obuće tiče, spemam se za Milano...Ali-ovo-jok...

...Moj jesenji izbor je unisex Camper-ov model (Pelotas Ariel), koji vise podseca na musku nego na zensku obucu, ali je udoban, dugotrajan i kvalitetan - idealan za hladno i kisovito vreme, posebno za duzi boravak na nogama (izdljiv i traje godinama ne menjajuci formu)...Mogu se nositi i na radnom mestu, ukoliko nije tkzv. korporativni dress code u pitanju...Svesno agitujem u prilog udobnoj obuci koja moze da izgleda veoma aktuelno i estetski zadovoljavajuce, jer je tesko pronaci par cipela koje su adekvatne za posao, ali i za setnju do kuce - za one koji od obuce zahtevaju estetiku, udobnost, ali i prakticnost, ili iz bilo kojih razloga ne zele/ne mogu da imaju posebnu obucu za posao...Wedges su nepravedno zapostavljene, a verujem da bi mnogima odgovarale...Bice jos predloga za razlicite ukuse i potrebe...;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back