Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ijao sto ja mrzim obucu iz Njujorkera, pojma nemate!!!!

Grozna, grozna plastika...

Inace, ovakvih oksfordica kakve ima Dragonfly ima u Borelli-ju, plus kostaju upola manje nego u Zari. Imaju svetlo sivkasto-bez, boju bele kafe, braon i plave... I mnogo su lepe i udobne... Jedino sto se te boje bele kafe ne sijaju bas najlepse, nekako su previse mat za moj ukus...

Ja imam jedne cizme oker boje ravne,kupila pre 2 godine i maltene ih nisam izuvala. Bas su dobre, a kupila za neke male pare.
Ima plastike uzas, al moze nesto da se ubode.

To ti je sad ultra hit:)
A ove cipele obozavam, samo ja navikla da ih zovem brogues. Volim i za zene i muskarce. Imam jedne cizme takve, jos od pre 4 godine. Tad su me zezali da sam ko deda:lol:

..ček pričaš o onim ravnim cipelama, onako zumbanie malo napred, i na pretle???
..to su moje omiljene cipele, imala sam jedne i nosila ih nekoliko godina, sad sam
skoro videla opet iste takve, imaju crne, braon i lakovane...kožne, prelepe...

..te u bojama su mi nekako obavezujuće, a i one na slici su prenežne, za naše uslove
sem ako se ide isključivo kolima..inače po gradu i prevozu, nebi dugo izdržale da ostanu
u toj boji...:think::think:

..ček pričaš o onim ravnim cipelama, onako zumbanie malo napred, i na pretle???
..to su moje omiljene cipele, imala sam jedne i nosila ih nekoliko godina, sad sam
skoro videla opet iste takve, imaju crne, braon i lakovane...kožne, prelepe...

..te u bojama su mi nekako obavezujuće, a i one na slici su prenežne, za naše uslove
sem ako se ide isključivo kolima..inače po gradu i prevozu, nebi dugo izdržale da ostanu
u toj boji...:think::think:

Da te, malo su dzobastije od ovih, tj imaju deblji djon. I onako malo jaca koza.
Ali isti model.

Poslednja izmena:
Ja sam htela da kupim jedne marke Russell and Bromley
. Mnogo su dobre, ja mislim da su neunistive, al su bile bas skupe nekih 150 funti. Pa smo koleginica i ja jurile snizenja, ali tad je havarija u radnji:lol:

Da vam pokazem moje nove oksfordice. :)

Divna boja peska (taupe). :)

Dopada mi se sto su retro i svevremenske.

Uz debelo pletivo, "pleated" pantalone i doktorsku tasnu - tako ih zamisljam. :)

muv2oi.jpg

2cpdr9h.jpg

Tvoj izbor je za mene uvek modno savrsenstvo...zaljubljena sam u tvoj apsolutno zenstven ukus i cini mi se da uvek mastom obojis svet koji te okruzuje:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back