Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja volim kad ih ja gledam da su lepe,a sta ostali vide...hmmmm....ono..bas me briga

lepe su mi ove crne sto je baka postavila,sa masnicom pozadi,ljubicaste i ove sa zlatnom stiklom

i meni deluju previsoko,ali ajd' da verujemo proizvodjacu,nece valjda da pravi nesto potpuno nenosivo
sto je ruzno kad se zena iskrivi na stiklama,kad se potpuno izdeformise i savije od bola dok hoda...uzas

Slažem se....i još kad nabada onako na previsokim štiklama, kao da članci nisu njeni nego ih pozajmila od komšinice pa se boji da ih ne polomi pre nego što ih vrati....

Samo što, iskrena da budem, ja nešto ne verujem da proizvođač ne bi pravio nešto nenosivo...dovoljno je da bude dovoljno lepo da se pojavi dovoljan broj mazohista :neutral:

Inače, i meni se sviđaju ove crne i zlatne, ljubičaste tako-tako :)

brianatwoodmirileathera.jpg

Smrklo mi se pred ocima....:mrgreen: moram u sopingiranje pod hitno!!! :rtfm:

Like it....:heart:

@afro
Nisi trebala te da postavis...ja sam onim liscem kaznjavala...:lol: kvaris mi vaspitanje sad..nagradjujes ih...a sto ja umirem gledajucu ovu lepotu koju bi da posedujem, to nista jel? :evil: :lol:

...eee...šta sam ja videla što bi htela..al' neće da može, nego samo pune oči prazno:heart:

Gde li je samo nađe...
skeptisch_girl.gif

...na netu, bolje rečeno na FB...:zper:

...aaa..jel' da su extra iako nisu za nošenje...:lol:

Još dve... odoh...:D:mrgreen:
cipelica po mom ukusu , ima stabilnu a visoku štiklu...

...eee...šta sam ja videla što bi htela..al' neće da može, nego samo pune oči prazno:heart:
...na netu, bolje rečeno na FB...:zper:
...aaa..jel' da su extra iako nisu za nošenje...:lol:
jesu, jesu...:super:

Cika gugl je cudo..sve nadje...evo da vam skrenem misli malo...:mrgreen: japanke za leto 2011..:lol:

01-funny-shoes_44509715.jpg

nadam se da nije prava riba, ima da se usmrde do leta...:zper:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back