Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..Maison Martin Margiela...

78825_ou_dl.jpg
78825_in_dl.jpg

...Bottega Veneta...

79230_ou_dl.jpg
79230_in_dl.jpg

...Marc Jacobs...

79176_ou_dl.jpg
79176_in_dl.jpg

fantasticne :D

za razliku od onih platformica, kojih zaista ima dosta u prometu ...

U sta se pretvori ova tema:neutral: malo vec smara ovo - deco lepo sanjajte, mozete da gledate i da se divite i kraj price. Obuca mora biti kvalitetna, mislim 100 evrica plus/minus 20 za cipelice, stotinak vise za dobre cizmice, prilicno je razumno; stoga stvarno ne razumem porive besomucnog postavljanja preskupih modela

U sta se pretvori ova tema:neutral: malo vec smara ovo - deco lepo sanjajte, mozete da gledate i da se divite i kraj price. Obuca mora biti kvalitetna, mislim 100 evrica plus/minus 20 za cipelice, stotinak vise za dobre cizmice, prilicno je razumno; stoga stvarno ne razumem porive besomucnog postavljanja preskupih modela

...Kako bi trebalo da izgleda tema o cipelama na vizuelnom pdf koji se bavi modom i estetikom u najsirem smislu?...Dostupnost modela je krajnje relativna kategorija (za mnoge je i navedeni okvir od 100 eura nedostizan), ali se njom, koliko sam primetila, niko nije bavio na ovoj temi, niti je cena modela na postavljenim fotografijama bitna za informisanje o aktuelnim trendovima i inspiraciju kada je primena istih na vlastiti garderober u pitanju - sto je i cilj njihovog postavljanja...Logicno je da najbolje fotografije obuce imaju brand-ovi koji ulazu u marketnig, zahvaljujuci ceni finalnog proizvoda - biram ih iskljucivo zbog kvaliteta i dobrog vizuelnog utiska, sto ne znaci da gotovo identicne modele nije moguce pronaci po daleko nizim cenama koje odgovaraju individualnim budzetima...Dakle, poenta nije u ceni, ili brand-u, vec u infromaciji o aktuelnim stilovima, inspiraciji i uzivanju u estetici, za one koji na takav nacin ovu temu dozivljavaju...Zao mi je ukoliko sam, izlazeci u susret molbi da pomognem u aktuelizaciji ovog pdf-a i animiranju ucesnika, postigla suprotan efekat ili otisla u drugu krajnost...

Obuca mora biti kvalitetna, mislim 100 evrica plus/minus 20 za cipelice, stotinak vise za dobre cizmice, prilicno je razumno; stoga stvarno ne razumem porive besomucnog postavljanja preskupih modela

...- biram ih iskljucivo zbog kvaliteta i dobrog vizuelnog utiska, sto ne znaci da gotovo identicne modele nije moguce pronaci po daleko nizim cenama koje odgovaraju individualnim budzetima...Dakle, poenta nije u ceni, ili brand-u, vec u infromaciji o aktuelnim stilovima, inspiraciji i uzivanju u estetici, za one koji na takav nacin ovu temu dozivljavaju....

sto se para tice, ja ti dodjem siromasko sa skupim cipelicama :)
kupljenim na snizenjima uglavnom ;)
stilovi, trendovi- sve bude u jeftinoj varijanti ...

a, ugbr je jedna od mojih omiljenih 4umasa :D

...Kako bi trebalo da izgleda tema o cipelama na vizuelnom pdf koji se bavi modom i estetikom u najsirem smislu?...Dostupnost modela je krajnje relativna kategorija (za mnoge je i navedeni okvir od 100 eura nedostizan), ali se njom, koliko sam primetila, niko nije bavio na ovoj temi, niti je cena modela na postavljenim fotografijama bitna za informisanje o aktuelnim trendovima i inspiraciju kada je primena istih na vlastiti garderober u pitanju - sto je i cilj njihovog postavljanja...Logicno je da najbolje fotografije obuce imaju brand-ovi koji ulazu u marketnig, zahvaljujuci ceni finalnog proizvoda - biram ih iskljucivo zbog kvaliteta i dobrog vizuelnog utiska, sto ne znaci da gotovo identicne modele nije moguce pronaci po daleko nizim cenama koje odgovaraju individualnim budzetima...Dakle, poenta nije u ceni, ili brand-u, vec u infromaciji o aktuelnim stilovima, inspiraciji i uzivanju u estetici, za one koji na takav nacin ovu temu dozivljavaju...Zao mi je ukoliko sam, izlazeci u susret molbi da pomognem u aktuelizaciji ovog pdf-a i animiranju ucesnika, postigla suprotan efekat ili otisla u drugu krajnost...

Samo kači slikice... uživam u njima...;):D:super:

naravno. samo je bzvz sto ne kacimo i svoje cipele,meni je to mnogo interesantnije. Ja sam okacila 10ak pari,a okacicu i ove kad mi stignu...uskoro.
mada,moguce je da nam je standard toliko nizak,da nemamo sta ni da kacimo

Slazem se sa Vilom, ova tema je otisla u sasvim drugom pravcu.

Ili...naša mala pasija...

Volimo ih pa ih kupujemo i kad nam stvarno trebaju i kad nam uopšte ne trebaju , i kad je to peti roze par , i kad već imamo slične, i kad uopšte nisu naš fazon , i kad su toliko skupe da ne možemo da ih priuštimo, ali i kad su toliko jeftine da je glupo ne kupiti ih...

Danas ...gurajući svoj najnoviji par u orman za cipele shvatih - orman je već premali da ih sve primi...

I zato otvaram ovu temu ..da Vas pitam - kad je dosta ?

I ako je vaš odgovor nikad , onda zašto nam ih nikad nije dosta...šta je to u cipelama što nas čini tako neracionalnim???

I još ovo ...slikale smo garderobu, raznorazne modne detalje , ajde da slikamo i cipele , da vidimo šta nosimo i koliko se po tom pitanju razlikujemo...

Žene , kupoholičarke , cipelomanke...navalite ! ops:

...licno modu dozivljavam kao umetnicki izraz pa samim tim volim o njoj da citam i istu da gledam, zagledam, razgledam...
...i kada sam bila dete novac za uzinu sam trosila na italijanske modne casopise, sada uzivam u njima a cini mi se da cu ih kupovati i kada budem imala unuke...
...vecinu stvari nemam niti bih mogla da imam ali ideju, mastu i osecaj niko ne moze da plati ma koliko para imao...stil je oduvek bio daleko od novca...u to ime podrzavam sve slicice i modele, zapravo ih obozavam....to je zivotni stav, steta sto ga nemamo na televiziji vise...

...licno modu dozivljavam kao umetnicki izraz pa samim tim volim o njoj da citam i istu da gledam, zagledam, razgledam...
...i kada sam bila dete novac za uzinu sam trosila na italijanske modne casopise, sada uzivam u njima a cini mi se da cu ih kupovati i kada budem imala unuke...
...vecinu stvari nemam niti bih mogla da imam ali ideju, mastu i osecaj niko ne moze da plati ma koliko para imao...stil je oduvek bio daleko od novca...u to ime podrzavam sve slicice i modele, zapravo ih obozavam....to je zivotni stav, steta sto ga nemamo na televiziji vise...

I ne samo to... Meni ova tema sluzi za inspiraciju i to bas onako `prakticnu` inspiraciju. To ne znaci da cu da idem da kupim cipele za 500 evra.
Mnogo mi se svidja prva slika na ovoj temi, imam takvu garderobu, fale mi samo cipele. Za koje sam, opet na forumu, saznala da mogu da se kupe za male pare.
Tako da...Uzivajte i mastajte...Kombinujte...Lepo je, u svakom slucaju...

I ne samo to... Meni ova tema sluzi za inspiraciju i to bas onako `prakticnu` inspiraciju. To ne znaci da cu da idem da kupim cipele za 500 evra.
Mnogo mi se svidja prva slika na ovoj temi, imam takvu garderobu, fale mi samo cipele. Za koje sam, opet na forumu, saznala da mogu da se kupe za male pare.
Tako da...Uzivajte i mastajte...Kombinujte...Lepo je, u svakom slucaju...

Isto.
I baš što se tiče prve slike na ovoj strani....da ovakve cipele vidim negde, prošla bih pored njih misleći da bezveze stoje, da su previše muške, previše "prazne"...a ovde sam videla da i taj model može mnogo dobro da izgleda.

...Nekoliko modela ravne obuce kao predlog za jesen/zimu ove i naredne sezone...:)

...Lanvin...

95057_ou_dl.jpg
95057_in_dl.jpg

...Marc by Marc Jacobs...

79170_ou_dl.jpg
79170_in_dl.jpg

..Maison Martin Margiela...

78825_ou_dl.jpg
78825_in_dl.jpg

...Bottega Veneta...

79230_ou_dl.jpg
79230_in_dl.jpg

...divnoooooo...pokusacu da pronadjem ne samo cipele nalik markiranim vec se nadam da cu uspeti da prebacim celokupan stil u moj orman...predivne su cipele ali uklopljenost je zbilja fantasticna i sasvim nosiva...prelepo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back