Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo,ove sam kupila posle onih. I to je to za sada...dok ne skupim pare za sledecu turu.
Ove jedne sam vec kacila,ali nisam znala da li su mi kupljene,sad sam dobila mail da je sve ok.

Prilozi

• black crushed.jpg
    black crushed.jpg
    7,7 KB · Pregleda: 10
  • colada.jpg
    colada.jpg
    12,5 KB · Pregleda: 8
i ove sam kupila,tj sef mi je kupio(trebalo bi da platim)

Znaci,moj sef je neverovatan covek.

Ja uopste nisam htela toliko cipela.

Htela sam one sa kaisem i one prve crvene,sto imaju 2 na slici...

E sad,kazem ja njemu da mi kupi ove sa kaisem,i posaljem mu sliku i mesto kupovine i sve detalje. On otisao i kupio.

Posle mu napisem mail koji je isao otprilike ovako.

Htela bih ove crvene( slika sa 2 cipele) ako nema broj posto su jeftine kupi mi ove i posaljem sliku drugih crvenih( slika sa 1om cipelom) a ako su sve crvene rasprodane kupi mi ove crne( slika sa jednom cipelom)

I usput mu postavim pitanje:" Molim te javi mi da li si nasao broj ovih sa kaisicem da znam da spremim pare da ti platim kad se vratis." I stavim sliku da zna na koje mislim.

On jadan bio u guzvi,nije ni citao sta sam mu napisala, i lepo kupio oboje crvenih,crne, a za ove sto sam ga pitala DA LI je kupio,on nije ni provalio da su iste pa mi kupio jos jedne,on mislio da hocu i te.

Znaci...kao pijani milijarder. Sad mi javio da ce on platiti sav visak,ja rekoh,izvini ali moraces.
Tako da ce moja sestra dobiti jedne crvene i one iste crne sa kaisem,i NAPOKON naplatiti sav onaj besplatni babysitting, sto mi je cuvala dete dok sam ja radila...

Eto...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back