Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...Ponela me je prica o sefovima, a u kontekstu teme, te nisam odolela realisticnoj posalici... :D...

Edit:..Izvinjenje zbog off-a...

img27491.jpg
img27501.jpg

....samo ću reći...uuuuuuuhhhhh......:(

Mislim da bi i ostale devojke mogle da nam kazu kako imaju divne sefove koji ih maltretiraju svaki dan i daju im plate dovoljne da kupe samo hleb. I koji bi hteli da dele postelju s njima. Mislim...o Srbiji govorim.

Vec sam rekla- u Ulici Carice Milice,kad se ide od Z venca ka Knez Mihajlovoj,s leve strane imaju 2 prodavnice cipela,stvarno imaju svasta,nisam ulazila,ali izlog im je super.

Ja ne volim ove cipele sa otvorenim prstima,generalno, znam da sam stavljala sliku onih sa masnicom,pink leopard,ali to bih kupila eto tako bez veze,zato sto se nose,i lepo mi stoje,iako ne volim.
Ali ,nemem ni jedne takve.

...Veoma aktuelna cipka pronasla je primenu i kod obuce namenjene svecanim prilikama...Predlozi za sezonu jesen/zima tekuce i naredne godine:

...Alexander McQueen, Salvatore Ferragamo, Fendi, Armani, Valentino, Valentino, Louboutin, Dolce&Gabbana...

71340876.jpg
33237764.jpg
51616053.jpg
68129232.jpg
61308436.jpg
39128152.jpg
17210307.jpg
15364402.jpg

A što ti je bitnije kakve su od gore, tako ih samo ti vidiš. Svi drugi ih vide ili spreda ili sa strane. :think:

Ja bi sad nešto napisala... al me sramota...:mrgreen: znaće meda i ovako, ako ne napišem...:per::mrgreen:

Tema,
ne volim čipku na cipelama... to mi je kao salama na krofni... ili eurokrem na pici... ne ide... (ovo prvo nikako, a ovo sa picom, zavisi od afiniteta... :mrgreen:)

...Nekadasnji vodeci dizajner zenske obuce za 'Versace', od 2001 vlasnik sopstvenog brand-a, sve popularniji 'kralj potpetica', Brian Atwood...Nasumican izbor modela...:

brianatwood031.jpg
brianc.jpg
brianatwood.jpg

brian-atwood-carey-booties-pic33370.jpg
http://2.***************/_p39xMIgEBeI/SwD9Wvcd4OI/AAAAAAAAAMQ/j1app88TkQo/s1600/brian-atwood-leather-pump-with-cutout-detail.jpg
047m.jpg
Brian-atwood-drama.jpg
brian-atwood-drama-pumps-profile.jpg
brian-atwood-thumb-435x267-102458.jpg
81112_bk_l.jpg
http://4.***************/_fEn8rKvodhU/TGN5vB_K--I/AAAAAAAACsY/SFhfxo3wZ6Y/s400/Brian-Atwood-Madi-suede-platform-pumps.jpg

...bako, da mogu da biram- ja bi' samo Brajana...Hebeš cipele, i nisu neke kad bolje porazmislim!!! :lol:

...Pitam se zasto sam postavila njegove fotografije i nikako ne dolazim do odgovora... :D

...vidi Marinac..da ti kažem, trenutno bi me samo takav jedan pomerio al' onako iz
mesta...:heart:
...al takva mogućnost je jednaka onoj da odem na Mars...prema tome ja bi rađe
cipele...mada mi ove štikle malo previsoke:lol:...ea stvarno da sam neku godinu
mlađa opredelila bi se iz momenta za cipele..sad već malo vagam...:rumenko:

E, interesantno sto pitas, posto sam ih kupila pod Air Shoes, prodavacica mi rekla da su njihova podvrsta, na polici su bile sa AS :mrgreen:
Kupljene su u Planici, i, kako kasnije saznah, bosanska su proizvodnja :rumenko:

Super idu sa suknjicama :super:

Ma pitam jer sam sa mamom bila u Alpini i ona je kupovala cipe a ja sam tumarala okolo i mislim da sam ovakve videla....

A što ti je bitnije kakve su od gore, tako ih samo ti vidiš. Svi drugi ih vide ili spreda ili sa strane. :think:

Ja volim kad ih ja gledam da su lepe,a sta ostali vide...hmmmm....ono..bas me briga

lepe su mi ove crne sto je baka postavila,sa masnicom pozadi,ljubicaste i ove sa zlatnom stiklom

i meni deluju previsoko,ali ajd' da verujemo proizvodjacu,nece valjda da pravi nesto potpuno nenosivo
sto je ruzno kad se zena iskrivi na stiklama,kad se potpuno izdeformise i savije od bola dok hoda...uzas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back