Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...Hvala svima kojima se gerijatrijska verzija Oza dopala...;)...Kada moram da nosim (precesto) ono sto se ovde podrazumeva pod formalnom obucom (court shoes), a to su najcesce najzahvalnije klasicne salonke, trudim se da pobegnem od monotonije bojom ili tek malo 'pomerenim' dizajnom, koji bi ipak bili prihvatljivi...Nisam ljubitelj platformi, ali sam, probajuci obucu, otkrila da su daleko udobnije i stabilnije od modela klasicne debljine djona...Kabast izgled neretko ume da prevari i jedini nacin da ustanovite da li vam model odgovara jeste da probate cipelu i procenite utisak na vlastitoj nozi...Poslednjih godina izbegavam crnu obucu i biram uglavnom neutralne (nude, taupe) ili zanimljive nijanse koje najcesce daju pecat jednostavnim odevnim kombinacijama koje nosim - bordo, sljiva, patlidzan, karamel, maslinasto i zimzeleno zelena...Povremeno pokleknem pred nekim simpaticno ruznjikavim parom (koji bi mnogi nesto drugacije okarakterisali) iz nepoznatih mi razloga...Kada mogu, nosim uglavnom ravnu, udobnu obucu u kojoj mogu dugo da boravim na nogama - pravilo vazi i za posao...Spadam u zene koje stikle obuvaju tek kada stignu na mesto 'zlocina' u udobnijoj obuci...:) /sta bi tek bilo da ste me nesto pitali? :D/

...Hvala svima kojima se gerijatrijska verzija Oza dopala...;)...Kada moram da nosim (precesto) ono sto se ovde podrazumeva pod formalnom obucom (court shoes), a to su najcesce najzahvalnije klasicne salonke, trudim se da pobegnem od monotonije bojom ili tek malo 'pomerenim' dizajnom, koji bi ipak bili prihvatljivi...Nisam ljubitelj platformi, ali sam, probajuci obucu, otkrila da su daleko udobnije i stabilnije od modela klasicne debljine djona...Kabast izgled neretko ume da prevari i jedini nacin da ustanovite da li vam model odgovara jeste da probate cipelu i procenite utisak na vlastitoj nozi...Poslednjih godina izbegavam crnu obucu i biram uglavnom neutralne (nude, taupe) ili zanimljive nijanse koje najcesce daju pecat jednostavnim odevnim kombinacijama koje nosim - bordo, sljiva, patlidzan, karamel, maslinasto i zimzeleno zelena...Povremeno pokleknem pred nekim simpaticno ruznjikavim parom (koji bi mnogi nesto drugacije okarakterisali) iz nepoznatih mi razloga...Kada mogu, nosim uglavnom ravnu, udobnu obucu u kojoj mogu dugo da boravim na nogama - pravilo vazi i za posao...Spadam u zene koje stikle obuvaju tek kada stignu na mesto 'zlocina' u udobnijoj obuci...:) /sta bi tek bilo da ste me nesto pitali? :D/
Lepo, lepo, sviđa mi se da čujem lična zapažanja ;)

Ja volim štikle ponekad, ali ne visoke.
Mada, u mojoj okolini kad me vide na štiklama pomisle svašta :)
Ne izlazim na baš elegantna mesta često.

Da se razumemo ovo su CIPELE :heart: ovo sto mi nosimo su .....cipele u pokusaju.

....:ok::ok::ok:

Iste ovakve u krem boji sam ja kupila u Aldu... postavljala sam ih već...
Kvalitet verovatno nije isti, ali sve ostalo je identično... ako nekoga zanimaju, nek pogleda...
Stvarno su savršene, prave cipele, za posao, ženstvene, elegantne...:super:

P.S. Samo što mene moje stiskaju, kao okovi pa ih ne nosim...:neutral:

...to što kupiš u Aldu, su samo što reče Mirka gore u pokušaju, imaju moja deca
nekoliko pari, i svake su neudobne, otkidaju noge posle par sati...nije cipela, cipela
ako ti posle nekog vremena poželiš da se izuješ bosa na sred ulice...to je samo
nešto što liči na prvi pogled...:mrgreen:

...A ne, za devojke u najboljim godinama predvidjen je model 'Floodless'...:):

img5464c.jpg
img5463n.jpg
img5466p.jpg

...pa, ja sam u najboljim...četrdesetim...:aha:

P.S. Sutra idem u Barselonu..Početkom oktobra u Milano...pa ćemo videti šta se nudi nama tetkama...;)

Čitam vas i osećam olakšanje jer sam mislila da samo mene bole noge u štiklama.

Protiv toga se borim tako što sam uglavnom u ravnom, pa drugaricama izgledam ko mlađa sestra - em sam i inače niska, em se one sve napucaju na po desetak centimetara. :(

Čitam vas i osećam olakšanje jer sam mislila da samo mene bole noge u štiklama.

Protiv toga se borim tako što sam uglavnom u ravnom, pa drugaricama izgledam ko mlađa sestra - em sam i inače niska, em se one sve napucaju na po desetak centimetara. :(

...Mozda bi wedges (tkzv. 'punjena peta/stikla') bile dobro resenje, iako su redje izbor mladih osoba...Izuzetno su aktuelne poslednje dve sezone i postoji zaista veliki izbor stilski razlicitih modela koji mogu da zadovolje i zahtevnog kupca...Prilikom duzeg nosenja visokih potpetica cesto pomazu silikonski jastucici/ulosci koji amortizuju pritisak na prednji deo stopala koji cesto nosi najveci deo telesne tezine usled neudobne obuce (svod stopala ne prijanja na cipelu) ili nevestog balansiranja na stiklama (tezina se ne oslanja na celu povrsinu stopala - prste, svod i petu, vec samo na prste)...Ukoliko wedges modeli ne dolaze u obzir, platforme su takodje udobniji izbor od klasicnog djona, jer skracuju visinu stikle i amortizuju korak... :)

nemaju crne. Bar ja nisam videla.

Meni su malo tvrde. Sad sam ih namazala nekom ultramasnom Dove kremom iznutra i setkam se tako po kuci pa ce valjda biti bolje...

Boja-pa jeste prilicno neutralna svetlo braon, jako slicna kao na slici...

i ove.... boja je "braon" malopre sam rekla na "sta nosim danas" da ne volim tu boju,ali kupim ponekad ponesto,a kad vec kupujem tako,onda izaberem nesto prelepo ...pa nema veze sto je mrtvacka boja....bile su i crne,ali....:heart:

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    6,5 KB · Pregleda: 11
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back