gost 12141
Elita
- Poruka
- 18.604
...Hvala svima kojima se gerijatrijska verzija Oza dopala...
...Kada moram da nosim (precesto) ono sto se ovde podrazumeva pod formalnom obucom (court shoes), a to su najcesce najzahvalnije klasicne salonke, trudim se da pobegnem od monotonije bojom ili tek malo 'pomerenim' dizajnom, koji bi ipak bili prihvatljivi...Nisam ljubitelj platformi, ali sam, probajuci obucu, otkrila da su daleko udobnije i stabilnije od modela klasicne debljine djona...Kabast izgled neretko ume da prevari i jedini nacin da ustanovite da li vam model odgovara jeste da probate cipelu i procenite utisak na vlastitoj nozi...Poslednjih godina izbegavam crnu obucu i biram uglavnom neutralne (nude, taupe) ili zanimljive nijanse koje najcesce daju pecat jednostavnim odevnim kombinacijama koje nosim - bordo, sljiva, patlidzan, karamel, maslinasto i zimzeleno zelena...Povremeno pokleknem pred nekim simpaticno ruznjikavim parom (koji bi mnogi nesto drugacije okarakterisali) iz nepoznatih mi razloga...Kada mogu, nosim uglavnom ravnu, udobnu obucu u kojoj mogu dugo da boravim na nogama - pravilo vazi i za posao...Spadam u zene koje stikle obuvaju tek kada stignu na mesto 'zlocina' u udobnijoj obuci...
/sta bi tek bilo da ste me nesto pitali?
/
/sta bi tek bilo da ste me nesto pitali?
ovo sto mi nosimo su .....cipele u pokusaju.

mislim da ima i kod mene u Zemun njihova radnja, ali nešto nisam primetila ovaj model cipelica...