Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde antilop čizme?

Meni trebaju ravne, do pola lista ili više, da mogu da ih skraćujem po želji... :lol: neću skrivene pete, neću nikakve pete, hoću nešto ravno za svaki dan tokom jeseni i zime kad ne pada kiša. Imala sam takve savršene pre četiri godine ali raspadoše se...

(ili da ovo stavim na gde ima da se kupi :))

...devojke samo da kažem ako slučajno niste znale u Syti pasažu na Obilićevom
vencu videh, Outlet Geox obuće..pa eto tek da vas obavestim da sam to tamo
videla...nisam ulazila ne znam šta imaju, žurila sam....

Koja je bre ovo fora da u radnje umesto jesenjih cipela stignu prvo čizme i samo čizme? :confused:

...Osim Camper-a, gotovo da nema brand-a koji nudi pravu, kvalitetnu cipelu za kisu, odnosno obucu koja se smatra jesenjom i predvidjena je za upotrebu napolju, po hladnom i vlaznom vremenu, a da nije izradjena od gume...Takva cipela bi trebalo da moze da se ponese u setnji, na putu do posla i u kancelariji, ukoliko nije strog dress code u pitanju, kao i da se prilagodi razlicitim modnim stilovima...Izvestan kompromis predstavljaju duboke cipele i kratke cizmice, ali mahom sa izuzetno visokom potpeticom, ili pak ekstremno sportskog dizajna...Imam utisak da je promena obuce na radnom mestu gotovo neminovna...

Evo i ove sam narucila,stici ce mi za par nedelja,zavisi od shippinga
nisu bas YSL ,ali ja cu da se ponasam i hodam u njima kao da jesu. :rotf:

Prilozi

• cutesy pumps.jpg
    cutesy pumps.jpg
    6,7 KB · Pregleda: 18
Dobila sam desetku i kao aj da se častim neću ravno kući nego ću prošetati Knezom. :lol:
Aj ući ću i u Batu samo da bacim pogled. (Više od toga i ne mogu, pravo studentski.)

Nije trebalo, jer sam shvatila da mi trebaju kožne duboke čizme za zimu, i jesenje roze antilop cipele za suvo vreme, i jedne lakovane jesenje cipelice... :dash:

A da vas ja pitam nesto- zar vam ne propustaju kozne cipele i cizme vodu?
Meni su jedine koje ne propustaju one Cat i jedne Nike zimske patike. Ali to su bas cipele pravljene za sneg i kisu.
Ove ostale kozne sve propustaju:think:

...propuštaju nego šta.....ja bi da nađem neke gumenjake, al da nisu šarene ko
za malu decu ili za vas omladinu....ajd mog biti malo šarenkaste, samo što
nigde ne videh neke mirne boje i sitnije šare...:confused:

...ako naletite na tako nešto, javljajte..:lol:

...daaaaa...
...i još kad bi mi se neko ponudio da ih kupi pa da ih donese...ili pošalje...a kupila danas ljubičanstveni donji dio trenerke....i imam prsluk koji ide uz sve to...ZNALA BIH TO DA CIJENIM:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back