Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zimske kozne cizme postavljene zecjim krznom zvane "ljubav na prvi pogled,sex na drugi"...odmah sam ih "navukla"na sebe lol:heart:

Prilozi

• Snapshot_20100912_6.jpg
    Snapshot_20100912_6.jpg
    31,6 KB · Pregleda: 41
  • Snapshot_20100912_2.jpg
    Snapshot_20100912_2.jpg
    29,1 KB · Pregleda: 37
  • Snapshot_20100912_3.jpg
    Snapshot_20100912_3.jpg
    16 KB · Pregleda: 28
  • Snapshot_20100912_4.jpg
    Snapshot_20100912_4.jpg
    24,2 KB · Pregleda: 25
  • Snapshot_20100912_5.jpg
    Snapshot_20100912_5.jpg
    19,9 KB · Pregleda: 20
a meni rekli da se ovde opusteno kace slike....da nema zluradih komentara....ah,sta ces...
ja kacim svoje,a ne tamo iz nekih kataloga ,pa kao imam ukusa....i tako to
ajd' necu vise,a bas sam htela jedne prelepe nike air max cizme...drugi put.

Da nije odrani zec verovatno ti nista ne bih rekla. Iskreno, ne dopada mi se tvoj ukus ni malo. Sto uopste nije bitno, niti to ikad kometarisem. Ali ti nosis odranu zivotinju, samo sto joj oci ne vise na pertlama.
I sta ti znaci ovo, kacim svoje a ne iz kataloga? Ne znaci ako si nesto kupila da imas ukusa, ili da ako nemas da kupis nemas ukusa.

Poslednja izmena:
Šta ste napale devojku što kači slike?!:roll::eek:

:think: neverovatno. a kakvih tek imam....

mozda je fazon da se po netu traze neki "poznati brendovi" pa se kace u stilu "e ove mi se svidjaju",a one kostaju i po 500 evra ....

a tek patika sto imam,bar 15 pari, nisu sve novi modeli,ali su sve lepe "meni"

dobro ,dobro...odoh ja na ljis.....

al' moracu bundu od nerca da okacim,nije mi u stanu trenutno,kod kuce mi je:)

:think: neverovatno. a kakvih tek imam....

mozda je fazon da se po netu traze neki "poznati brendovi" pa se kace u stilu "e ove mi se svidjaju",a one kostaju i po 500 evra ....

a tek patika sto imam,bar 15 pari, nisu sve novi modeli,ali su sve lepe "meni"

dobro ,dobro...odoh ja na ljis.....

al' moracu bundu od nerca da okacim,nije mi u stanu trenutno,kod kuce mi je:)

Ma samo ti kači bobice... kači sve... mi ovde volimo da gledamo cipelice...:D

jaoj,ja sam stvarno skapirala da svako svoje slike stavlja,i tu i tamo poneku sa neta,ako bas nesto naleti da se nekom svidja,pa pita gde moze da nadje....
ja skoro nikad ne gledam takve slike po netu. ja sam uglavnom "u svom ormaru"

Ili...naša mala pasija...

Volimo ih pa ih kupujemo i kad nam stvarno trebaju i kad nam uopšte ne trebaju , i kad je to peti roze par , i kad već imamo slične, i kad uopšte nisu naš fazon , i kad su toliko skupe da ne možemo da ih priuštimo, ali i kad su toliko jeftine da je glupo ne kupiti ih...

Danas ...gurajući svoj najnoviji par u orman za cipele shvatih - orman je već premali da ih sve primi...

I zato otvaram ovu temu ..da Vas pitam - kad je dosta ?

I ako je vaš odgovor nikad , onda zašto nam ih nikad nije dosta...šta je to u cipelama što nas čini tako neracionalnim???

I još ovo ...slikale smo garderobu, raznorazne modne detalje , ajde da slikamo i cipele , da vidimo šta nosimo i koliko se po tom pitanju razlikujemo...

Žene , kupoholičarke , cipelomanke...navalite ! :oops:

Pa ti si bila skroz u duhu uvodnog posta koji evo citirah...:)

....malo je počelo da se preteruje sa pričama o jadnim odranim životinjama, odjednom
u zadnjih par godina iskočiše neki kojima je žalije neke male životinjice nego nečijih
nogu...da mogu da odrede verovatno bi po njima mnogi išli bosi ili bi nosili isključivo
gumu i plastiku.....:mrgreen:
....dosta toga ne mogu trenutno da priuštim sebi, ali ako ću kupovati cipele biće kožne,
ako ću kupiti čizmu da mi bude toplo, onda će ona biti postavljena krznom...ne vidim u
tome nikakav problem niti zašto bi trebalo sad da me grize savest zbog toga...:think:

....toliko lepe obuće ima da bi se teško i odlučila..ali jedno znam dok ne skupim dovoljno
novca da kupim kvalitetno, nosiću što imam, počela sam da razmišljam ko englezi...;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back