>Annabel Lee<
Veoma poznat
- Poruka
- 12.505
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa cekaj koju obucu trazis, letnju, jesenju ili zimsku??
Meni treba jesenja ...imam cizme i sandale , ovo srednje mi nekako nikad nije trebalo obzirom da sam po kisi obicno nosila gumene cizme sto je bilo adekvatno za setanje psa i odlazak do prodavnice ili vrtica.
Al sad se situacija okrenula i u problemu sam sto se tice obuce .

Ja imam problem da nadjem neku "poslovnu obucu", sto mogu da nosim na fax, da nisu obicne, a da opet nisu ni prenapadne... Ovo mi dolazi kao neka normalna varijanta, ali su cizmice. :confused: Ovaj model imate na rasprodaji u Urban shopu, mislim da su nekih 4 hiljade... nije lose.
[SPOILER][IMG]http://i51.tinypic.com/16kxibo.jpg[/SPOILER]

Ja imam problem da nadjem neku "poslovnu obucu", sto mogu da nosim na fax, da nisu obicne, a da opet nisu ni prenapadne... Ovo mi dolazi kao neka normalna varijanta, ali su cizmice.Ovaj model imate na rasprodaji u Urban shopu, mislim da su nekih 4 hiljade... nije lose.
![]()

Ovo poslednju bez su mi mljac ...samo ne znam za gde su ...
Znam da za autobus i bg uslove nisu .

I meni isto... prelepe su, imala sam ih i u ruci, samo su od antilop koze, pa nisu za kisu i lose vreme... Mada, uzmi u obzir da su nam prognozirali topao oktobar.Imaju i u sivoj varijanti, ako se ne varam.
![]()
GDE????
Lepe su...Njihovo visocanstvo!![]()
![]()
Četvrte gore... sjajne...Jos uvek nisam pronasla savrsene...
Evo na koje sam naletela...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Treće... odlične...
Druge i treće su ok...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo su sve modeli Zare, ok mi se cine za ovaj prelazni period...![]()

A daaaaaaaaaaaaa...tacno ...al zar to nije bilo prosle sezone ???
Bile su bez kozne u prolecnoj , mnogo su bile lepe...al ja nesto imam problem sa kupovinom obuce u zari ...nesto mi to ko da kupujem hleb u mesari .

Lepe su...![]()

Ove ja nosim ovih kišnih dana...![]()
Ne, to su nove, mislim da su oko 7, 8, 9 hiljada. Prava koza, tako da... nemoj da se brines. Batine cipele su izvikane, a meni su jako neudobne. I to ne kazem samo ja, vec dosta mojih drugarica.
A Zara ove godine definitivno ima najlepse cipele od ovih pristupacnijih.
Sjajne su, imam ih u crnoj boji... Stikla 15 cm, ali su prilicno udobne.
Lepe su... planiram i ja da uzmem takvo nesto, definitivno je u modi ove sezone.
) i nisam ih nosila uopšte, nisu mi se uklapale ni uz šta... ali zato ove godine ih ne skidam... za ovo vreme su super...80 eur su....
E pa ne dam![]()
Iskreno u Bati vec godinu i nesto nisam videla nista sto bih nosila.
Ne znam sta je ...al mislim da nije toliko do Bate koliko do mene .
Postajem dosadna i zahtevna.
U Zari u Atini.gde????