Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
img-thing
]

A treba mi i ovako nesto :)

Molim info gde i posto :)

Juce isprobavam cipele kod kuce .
Probam neke cipele koje sam na svadbi nosila.
I zakljucujem da su teski demode i da moram da ih sklonim , al ne govorim nista naglas nego cutim .
Nana stoji pored mene i kaze : E te su ti cipele ko za Nadu ( moju mamu - babu :zcepanje: )

Ljubi je majka cipelomanku :)

Fenomenalne Miu Miu. :heart:

25kosv9.jpg

24plbfm.jpg

Jos jedne Miu Miu lepotice iz stare kolekcije.

4g4xz.jpg

2ch1g6p.jpg

ine681.jpg

dzyq89.jpg

http://www.thecherryblossomgirl.com/

Spustene direktno sa oblacica....oba para, drugi sanjam, u snu idealne cipele za mene izgledaju upravo tako...ne bih zalile novce da mogu pronaci nesto makar slicno njima...:heart:

Inace fotografije su toliko lepe da sam otvorila ceo sajt i pregledala ga sada uz kaficu, odusevljena sam...prava cherry blossom girl...pustila sam istoimenu pesmu na youtube-u i nauzivala svoja cula...fotografije su mi ulepsale dan, hvala puno:heart:

Nijedne od ovih mi se ne svidjaju.
Aj ovaj Loubutin bi mozda i mogao da prodje al mi deluje vec po malo vidjen a ostale - mrka kapa.

U poredjenju sa onim Miu Miu sve je ovo nista.

E a cije su one cipele sto sam citirala , poluduboke ???

14cb9zt.jpg
Njihovo visocanstvo! :)

Ja imam problem da nadjem neku "poslovnu obucu", sto mogu da nosim na fax, da nisu obicne, a da opet nisu ni prenapadne... Ovo mi dolazi kao neka normalna varijanta, ali su cizmice. :confused: Ovaj model imate na rasprodaji u Urban shopu, mislim da su nekih 4 hiljade... nije lose.
16kxibo.jpg

Pa cekaj koju obucu trazis, letnju, jesenju ili zimsku??

Meni treba jesenja ...imam cizme i sandale , ovo srednje mi nekako nikad nije trebalo obzirom da sam po kisi obicno nosila gumene cizme sto je bilo adekvatno za setanje psa i odlazak do prodavnice ili vrtica.

Al sad se situacija okrenula i u problemu sam sto se tice obuce .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back