Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.230
...Alex bre gde će ti duša sestro slatka...![]()

Tesite se,i ja sam samo gledala izloge.....
.... ovaj put

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Alex bre gde će ti duša sestro slatka...![]()

Tesite se,i ja sam samo gledala izloge.....
.... ovaj put![]()

to mi je najveci fetis... imam posebne police u garderoberu za njih... a ima ih..previse,i opet mi je malo... Uglavnom visoka potpetica...uglavnom modnih dizajnera... Nisam toliko bogata da kupujem jeftine stvari,tako da... ne zalim novac za cipele
Ljubav do poslednjeg eura 
e videh ove cipele neki dan u prodavnici i bas se setim tebekolko si ih platila, ako se dobro secam ovde su bile bas skupe,al u ovoj zemlji su sve cipele skupe,tako da i nije neko merilo
![]()
[/QUOTE]
bas takve mi trebaju... 

Auuuuuuu ljudi ja zdrava ocigledno nisam...pod hitno mi je potrebna lekcija iz mode...vidim ja, sve je ovo skupo i fancy ali meni se ne dopada ama nista...cak ni torbe a one su mi pasija...gledam evo vec 10 min u slike i pokusavam da shvatim sta nije u redu samnom...jedino bih stavila na sebe one crne lakovane cipelice...deluju mi udobno i elegantne su mi nekako...kao da imam 12 godina, nisam normalna ocigledno...
Razbojnice nista licno molim te, ja imam problem sa sindromom zenskog Petra Pana...nego jel postoji sindrom Vendi ili Zvoncice...nesto nije u redu...necu da odrastem mozda...nemam pojma...
))Ima joooos puno..ovo sam na brzaka tlf.slikala...

Auuuuuuu ljudi ja zdrava ocigledno nisam...pod hitno mi je potrebna lekcija iz mode...vidim ja, sve je ovo skupo i fancy ali meni se ne dopada ama nista...cak ni torbe a one su mi pasija...gledam evo vec 10 min u slike i pokusavam da shvatim sta nije u redu samnom...jedino bih stavila na sebe one crne lakovane cipelice...deluju mi udobno i elegantne su mi nekako...kao da imam 12 godina, nisam normalna ocigledno...
Razbojnice nista licno molim te, ja imam problem sa sindromom zenskog Petra Pana...nego jel postoji sindrom Vendi ili Zvoncice...nesto nije u redu...necu da odrastem mozda...nemam pojma...