Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uhhh zar da sve cipelice uslikam... :P to mi je najveci fetis... imam posebne police u garderoberu za njih... a ima ih..previse,i opet mi je malo... Uglavnom visoka potpetica...uglavnom modnih dizajnera... Nisam toliko bogata da kupujem jeftine stvari,tako da... ne zalim novac za cipele :) Ljubav do poslednjeg eura :)

e videh ove cipele neki dan u prodavnici i bas se setim tebe :D kolko si ih platila, ako se dobro secam ovde su bile bas skupe,al u ovoj zemlji su sve cipele skupe,tako da i nije neko merilo :neutral:

110 evra.
najbolja stvar koju sam uradila u poslednje vreme! ako vam se svidjaju, probajte, na nozi izgledaju mnogo lepse i udobne su a jake...
(cipele su spanske, tako da me bas interesuje koliko kostaju kod vas)

m_P7030716-1.jpg

ravne Marc Jacobs :)[/QUOTE]

Auuuuuuu ljudi ja zdrava ocigledno nisam...pod hitno mi je potrebna lekcija iz mode...vidim ja, sve je ovo skupo i fancy ali meni se ne dopada ama nista...cak ni torbe a one su mi pasija...gledam evo vec 10 min u slike i pokusavam da shvatim sta nije u redu samnom...jedino bih stavila na sebe one crne lakovane cipelice...deluju mi udobno i elegantne su mi nekako...kao da imam 12 godina, nisam normalna ocigledno...

Razbojnice nista licno molim te, ja imam problem sa sindromom zenskog Petra Pana...nego jel postoji sindrom Vendi ili Zvoncice...nesto nije u redu...necu da odrastem mozda...nemam pojma...

Auuuuuuu ljudi ja zdrava ocigledno nisam...pod hitno mi je potrebna lekcija iz mode...vidim ja, sve je ovo skupo i fancy ali meni se ne dopada ama nista...cak ni torbe a one su mi pasija...gledam evo vec 10 min u slike i pokusavam da shvatim sta nije u redu samnom...jedino bih stavila na sebe one crne lakovane cipelice...deluju mi udobno i elegantne su mi nekako...kao da imam 12 godina, nisam normalna ocigledno...

Razbojnice nista licno molim te, ja imam problem sa sindromom zenskog Petra Pana...nego jel postoji sindrom Vendi ili Zvoncice...nesto nije u redu...necu da odrastem mozda...nemam pojma...

Hej..pa svaka zena ima drugaciji stil...pre neki dan sam komentarisala i devojke ovde su mi rekle da postavim fotke..sto sam i uradila...
Inace,moja najbolja drugarica je slicna tebi..ono kad kupujem u decjoj radnji mojoj cerkici njoj se dopadaju sve te cipelice,cak sam je jednom uhvatila u decijoj Zari da kupuje sebi sandale :)))

...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back