Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
28mh3sz.jpg

ove su wow...

Viditeeeee!!!!

skroz su kozne i kostale su 700 dinara u Maniji preko puta ETFa!

Jedina im je mana sto su malo previse tvrde za moj ukus jer su i postavljene kozom, ali to nije nista sto se ne moze srediti dr Sholl silikonskim uloscima.

Jel da da su diiiivneeee!!!!

Uploaded with ImageShack.us

Viditeeeee!!!!

skroz su kozne i kostale su 700 dinara u Maniji preko puta ETFa!

Jedina im je mana sto su malo previse tvrde za moj ukus jer su i postavljene kozom, ali to nije nista sto se ne moze srediti dr Sholl silikonskim uloscima.

Jel da da su diiiivneeee!!!!

Uploaded with ImageShack.us

.....lepe Trilijan, a ako su ti baš tvrde, uzmi pa ih dobro iznutra natopi nekim
masnijim mlekom za telo..pa obuj, i nosi malo po kući..videćeš koja je razlika,
noga će lepo naći svoje mesto....sasvim novi osećaj....a zašto su tako jeftine,
jel zadnji par..ili...:eek:

..leopard devojke, leopard je pozajmio saru...cute su, svaka cast kada mozes tvrdje i kada ti noga ne vice spasiiii meeee...inace ja sam mazala plavu niveu par puta, carapice i po kuci....stvarno pomaze dosta...

110 evra.
najbolja stvar koju sam uradila u poslednje vreme! ako vam se svidjaju, probajte, na nozi izgledaju mnogo lepse i udobne su a jake...
(cipele su spanske, tako da me bas interesuje koliko kostaju kod vas)
ne secam se tacne cene,znam da je bilo mnogo za moj budzet,ali svakako manje od 100 eura,al ubi me ako se setim gde sam ih videla i kolko su tacno bile :confused:

A ima li tako neceg u Solunu?

Ima u Solunu,u Cimiski ulici. Bila sam tamo pred maturu,znaci wooow! I kupila sam ovakve http://images2.fanpop.com/image/pho...-Mallas-Shoes-masquerade-12865157-538-517.jpg ,samoo sto su moje zlatne(i lepse od ovih.U stvari,sad cu da i moje da pokazem,pa prosudite sami :lol: i prosto sam zaljubljena u njih! <tri
a da sam pukla pare,jesam,ali nije mi krivo,jer su prelepe :aha:
A tek kakav izbor ima... Stvarno,ko god da ode u Solun,ne sme propustiti ovu prodavnicu! :super: Imam i sajt,ako nekog zanima :p

Prilozi

• Tsakiris-Mallas-Shoes-masquerade-12865157-538-517.jpg
    Tsakiris-Mallas-Shoes-masquerade-12865157-538-517.jpg
    17,3 KB · Pregleda: 33
  • CIMG0267.jpg
    CIMG0267.jpg
    22,3 KB · Pregleda: 55
Užas!Skoro ništa ružnije nisam videla!:eek:

...znaš mini_me, verovatno se mnogima ne sviđa od baš sve ono što ti okačiš pa ne komentarišu..nekulturno je što si ovo ovako napisala, ali pošto si "u drugom stanju", onda ti se oprašta ( i samo ime mu kaže "drugo stanje"...) (bar ja sve opraštam trudnicama ;))

P.S....izvini alex što odgovaram na "tvoje"cipele...a i pogrešno si citirala ulice...

...znaš mini_me, verovatno se mnogima ne sviđa od baš sve ono što ti okačiš pa ne komentarišu..nekulturno je što si ovo ovako napisala, ali pošto si "u drugom stanju", onda ti se oprašta ( i samo ime mu kaže "drugo stanje"...) (bar ja sve opraštam trudnicama ;))

P.S....izvini alex što odgovaram na "tvoje"cipele...a i pogrešno si citirala ulice...
Ma nije problem ;)
Nego,to sam i ja videla,al' citirala sam mini_me, ne znam kako je ispalo da sam citirala ulice...:dontunderstand:

Evo opet:dontunderstand: .... citirala sam marina.c ....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back