Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam danas kupila cizme..ali ne sebi :(nego kcerki i to one marsovke,drec roze,sacuvajmeboze boje...ima otac da je uoci sa vrha Pancica...Moze mirno da ispija kuvano vino i zdraka sojke po Kopu..Eto kako sam ja brizna bivsa zena...z:p

Mačko, je l i oni idu sutra??!
Prekosutra..da mi je da svane.
A gomila stvari za peglanje i pakovanje me posmatra sa fotelje...klisko kom.1,klizaljke kom.1sve ostalo ide u duplikatu i u vise primeraka sa sve spiskom jer znajuci koliko su slupani oboje(kaze meni malo pre mama nije krv voda znas valjda)moze da se desi svasta.
Secam se sada kako je to izgledalo kada smo nekada svo troje isli nekuda..Eh..nepovratilo se...z:)

Onda ću ovako- dok sedim u Doli Bell, čitam Oca Muerta i njegovu storiju, krajičkom oka zveram unaokolo i čim ugledam LEPU devojčicu sa rozikastim snegaricama, ja pritrčim i kažem: Srce, a de ti je tata??!
...i tako...
e020.gif

znaci niko nije kupio cipele od mog rodjendana ....baksuz :manikir:
za poslednjih mesec dana kupih dva para.....jedne su ''laura biagotti'', kombinacija krzna i laka u bordo vrijanati, a druge su 'dazzle' (isto 'talijanske), mnogo mi se više sviđaju i totalno su ravne...boja čokolade. lakovane, sa štampanim dezenom krokodilske kože.
i jedne i druge su jako udobrne. z:girl:
ove druge platih 30% manje, zbog rasprodaje.

Poslednja izmena:
ja mislila otvorice Sizika temu
kad ono sipak
e pa draga Cici
neka ti je srecan ovaj 26. rodjendan
:rodjendan::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:
i da si nam uvek tako raspolozena, vesela , cila i mila
i da ti Laci i dalje uvek pegla ves...

Lacija nema, ves se gomila, nisam raspolozena nisam mila bolje sto sam trenutno sama ( plus me taska unervirala sa svekrvom) , plus sam ko prebijena, sve mi se nesto jede, nemam cigarete ( kada li ce ovaj s taksijem i tobleronem .... :manikir: ) , ma sto neko rece u P materinu sto sve meni ...i tako to ......i nije 26 -ti ................:besna:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back