Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prošli vikend, prilazi mi devojčica u gradu i kaže:"Jaooooooo, maričičak, pa ti imaš iste cipele kao Viktorija Bekam!!!"(sve onako užbuđena:besna:)"Znaš nosila ih je sad na neznamčemu..."
Šokirana odgovorih:"Znam, ja joj pozajmila krug.":manikir::manikir:

Eto, samo da se poFalim... a nisam ni znala da sam tako moderna... da vam priznam, kupila mi ih sveki u Italiji...:rumenko:

mislim da sam se zaljubila :rumenko:
http://irregularchoicestore.co.uk/3454-5B-10.html

ovo bi bile moje prve sa ovom stiklom... za babe :sad2:

sustizu me godine :hahaha:

necu da cujem ne sigurnost :)
te koje si postavila su totalmo shik i preslatke :)
a kad smo kod tih neobicnih sklopova boje na nekoj ribi u delta cityju sam pre neki dan kad je ono bas danima neumorno padao sneg videla tako divne gumene zicmice tirkizne sa pink stiklicom i iznad kolena neki dodatak kao ranfla ali vise je podsecalo na deo rukava perjane jakne :))))))))))
vrh
savrsenstvo

Prošli vikend, prilazi mi devojčica u gradu i kaže:"Jaooooooo, maričičak, pa ti imaš iste cipele kao Viktorija Bekam!!!"(sve onako užbuđena:besna:)"Znaš nosila ih je sad na neznamčemu..."
Šokirana odgovorih:"Znam, ja joj pozajmila krug.":manikir::manikir:

Eto, samo da se poFalim... a nisam ni znala da sam tako moderna... da vam priznam, kupila mi ih sveki u Italiji...:rumenko:

Maričičak, ne turpijaj po mnogo, nego lepo okači te "bekamovke" da sve pocrkamo od muke!:roll:

Maričičak, ne turpijaj po mnogo, nego lepo okači te "bekamovke" da sve pocrkamo od muke!:roll:

Ne smem bre... pa ćete da me prepoznate na ulici...
Ali mogu ti reći da sam večeras videla skoro iste u baby blue u Zmaj Jovinoj, u NS-u... crne, kao starke, na štiklu... samo moje su još lepše...

Nemoj crkaš, ja ne patim za cipelama, jedva su me ubedili te da uzmem...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back