Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

, one prve rimljanke ( 89 dolara) moze .....ostalo njet
a ne, ne idem ja u ovakav shoping , ne dam vise od 100 dolara za bilo koje ....ovo je previse za mene, one prve rimljanke ( 89 dolara) moze .....ostalo njet
Rimljanke....sad se setih srednje skole...imali neku hemicarku furala te rimljanke...svi su pravili posalice na racun tih rimljanki i nisu mogli da je smisle ni nju ni njene rimljanke
, ali mi dever brzo dolazi nece stici kod njega na vreme, a kod dragog sam vec iskoristila joker

)"Znaš nosila ih je sad na neznamčemu..."

mislim da sam se zaljubila
http://irregularchoicestore.co.uk/3454-5B-10.html
ovo bi bile moje prve sa ovom stiklom... za babe
sustizu me godine![]()

)))))))))Prošli vikend, prilazi mi devojčica u gradu i kaže:"Jaooooooo, maričičak, pa ti imaš iste cipele kao Viktorija Bekam!!!"(sve onako užbuđena)"Znaš nosila ih je sad na neznamčemu..."
Šokirana odgovorih:"Znam, ja joj pozajmila krug."
Eto, samo da se poFalim... a nisam ni znala da sam tako moderna... da vam priznam, kupila mi ih sveki u Italiji...![]()
Odgovor je nikad.Ja bi mogla stalno da kupujem obuću i odjeću.Vjeruj da imam stvari koje sam kupila,a nisam ih nikad obukla.Jednostavno,ja uživam u kupovini...

Maričičak, ne turpijaj po mnogo, nego lepo okači te "bekamovke" da sve pocrkamo od muke!![]()