Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Megi, sto ti lepo ne otvoris svoj blog pa kacis slike sa neta koje ti se svidjaju...
Ovo je smorilo, koju god temu da otvorim zatrpana... I aj da je nesto korisno, nego Chanel torbice i DG cipele... Aj nesto realno:lol:
Imamo svi gugl da uzdisemo...

Megi, sto ti lepo ne otvoris svoj blog pa kacis slike sa neta koje ti se svidjaju...
Ovo je smorilo, koju god temu da otvorim zatrpana... I aj da je nesto korisno, nego Chanel torbice i DG cipele... Aj nesto realno:lol:
Imamo svi gugl da uzdisemo...

Imam svoj blog, u njemu pišem, ne kačim slike :)

Teme su pretežno slabo posećene, ja sam samo u poslednje vreme, pošto sma bolesna, izdvojila i posvetila malo više vremena onim zapostavljenim, na kojima je mnogo onih, čak i koji nisu učestvovali postovima na njima, našlo ideju, inspraciju, šta god...

Ali okej, ja ako smetam, ja ću da se sklonim... :(

Megi, ja mnoge teme posecujem iskljucivo zbog tvojih priloga.
Imam gugl, al me mrzi da guglam.
A ti to sve lepo uradis umesto nas.
Sebe zabavis, nas obradujes...
Ako je nekome dosadno postoji resenje :)
Nek preskoci tvoje priloge.
U svakom slucaju hvala ti i nadam se da ces da nastavis :zag:

The famous American
A British survey starzmart has left many people gape: half the British men said, are willing to sacrifice half a year's sex, to get a free 50 inch plasma TV; More about 75 percent of the men said, should be in chocolate and sexual choice between, that the former more seductive. Earlier, an consumer electronics Italian sex experts examined more than 500 couples, also concluded that similar results. He found that the couple apply before bedtime, average watch TV twice a week; If pre-bedtime hours watching TV, that sex will drop significantly. The United States, said the national sleep foundation also addicted to TV program is causing 1/4 americans sexuality the main cause of a severe recession.

All of these shows, in the bedroom watching TV will substantially reduce people about sexual interest. Especially bedtime see plot to ups and downs or nostalgic sad movies, television, can make a person emotions too excited, full brain filled with television, want to calm down and enjoyment life, is difficult enough. The famous American "solutions" research institute, says the tablet pc United States has 63% of people, on the toilet also chairman time using a mobile phone. 37 percent of americans often in the bedroom to use the computer. A British research institutions recent report also showed that British every 10 people before sleep eight people use computers or mobile phones and other equipment, 1/3 person habit of lying in bed transceiver text or E-mail; These people also said, as long as there's a cell phone, computer company, can communicate with lover for a long time.

Many studies have shown that human heavy exposure to electronic products, especially mobile phones, laptops, may affect a man's sperm quantity and quality, increase the fetus had the risk of various diseases, even reduce people on. Many medical survey results also indicated that the longer best ebook reader using cell phones, the number of male sperm and activity will be lower. But animals experiments showed that the electromagnetic radiation than phone every undergo six hours of mice, sperm cells will mutate and central nervous system will be repressed, male erectile function, women's sexual arousal can damage.

Ili...naša mala pasija...

Volimo ih pa ih kupujemo i kad nam stvarno trebaju i kad nam uopšte ne trebaju , i kad je to peti roze par , i kad već imamo slične, i kad uopšte nisu naš fazon , i kad su toliko skupe da ne možemo da ih priuštimo, ali i kad su toliko jeftine da je glupo ne kupiti ih...

Danas ...gurajući svoj najnoviji par u orman za cipele shvatih - orman je već premali da ih sve primi...

I zato otvaram ovu temu ..da Vas pitam - kad je dosta ?

I ako je vaš odgovor nikad , onda zašto nam ih nikad nije dosta...šta je to u cipelama što nas čini tako neracionalnim???

I još ovo ...slikale smo garderobu, raznorazne modne detalje , ajde da slikamo i cipele , da vidimo šta nosimo i koliko se po tom pitanju razlikujemo...

Žene , kupoholičarke , cipelomanke...navalite ! :oops:

Samo da vas podsetim na temu...
A kad se lepo vratite iz pazara sa novim Prada cipelama, molim obavezno ceduljicu sa datumom na slici ( staro pravilo na forumu postavljeno od strane iskusnijih forumasica) :lol:

Bila je slicna diskusija proslog oktobra, izgleda Trojanka da smo obe promenile misljenje oko postavljanja slicica :) Evo da se prisetis...

Strana 206 - obe smo boldovale isti deo uvodnog teksta :zcepanje:

U sta se pretvori ova tema:neutral: malo vec smara ovo - deco lepo sanjajte, mozete da gledate i da se divite i kraj price. Obuca mora biti kvalitetna, mislim 100 evrica plus/minus 20 za cipelice, stotinak vise za dobre cizmice, prilicno je razumno; stoga stvarno ne razumem porive besomucnog postavljanja preskupih modela

...Kako bi trebalo da izgleda tema o cipelama na vizuelnom pdf koji se bavi modom i estetikom u najsirem smislu?...Dostupnost modela je krajnje relativna kategorija (za mnoge je i navedeni okvir od 100 eura nedostizan), ali se njom, koliko sam primetila, niko nije bavio na ovoj temi, niti je cena modela na postavljenim fotografijama bitna za informisanje o aktuelnim trendovima i inspiraciju kada je primena istih na vlastiti garderober u pitanju - sto je i cilj njihovog postavljanja...Logicno je da najbolje fotografije obuce imaju brand-ovi koji ulazu u marketnig, zahvaljujuci ceni finalnog proizvoda - biram ih iskljucivo zbog kvaliteta i dobrog vizuelnog utiska, sto ne znaci da gotovo identicne modele nije moguce pronaci po daleko nizim cenama koje odgovaraju individualnim budzetima...Dakle, poenta nije u ceni, ili brand-u, vec u infromaciji o aktuelnim stilovima, inspiraciji i uzivanju u estetici, za one koji na takav nacin ovu temu dozivljavaju...Zao mi je ukoliko sam, izlazeci u susret molbi da pomognem u aktuelizaciji ovog pdf-a i animiranju ucesnika, postigla suprotan efekat ili otisla u drugu krajnost...

Samo kači slikice... uživam u njima...;):D:super:

naravno. samo je bzvz sto ne kacimo i svoje cipele,meni je to mnogo interesantnije. Ja sam okacila 10ak pari,a okacicu i ove kad mi stignu...uskoro.
mada,moguce je da nam je standard toliko nizak,da nemamo sta ni da kacimo

Slazem se sa Vilom, ova tema je otisla u sasvim drugom pravcu.

...licno modu dozivljavam kao umetnicki izraz pa samim tim volim o njoj da citam i istu da gledam, zagledam, razgledam...
...i kada sam bila dete novac za uzinu sam trosila na italijanske modne casopise, sada uzivam u njima a cini mi se da cu ih kupovati i kada budem imala unuke...
...vecinu stvari nemam niti bih mogla da imam ali ideju, mastu i osecaj niko ne moze da plati ma koliko para imao...stil je oduvek bio daleko od novca...u to ime podrzavam sve slicice i modele, zapravo ih obozavam....to je zivotni stav, steta sto ga nemamo na televiziji vise...

I ne samo to... Meni ova tema sluzi za inspiraciju i to bas onako `prakticnu` inspiraciju. To ne znaci da cu da idem da kupim cipele za 500 evra.
Mnogo mi se svidja prva slika na ovoj temi, imam takvu garderobu, fale mi samo cipele. Za koje sam, opet na forumu, saznala da mogu da se kupe za male pare.
Tako da...Uzivajte i mastajte...Kombinujte...Lepo je, u svakom slucaju...

...a kako si ti to naručila... ajd podeli s nama!;)
Kako mislis, kako sam ih narucila? :) Napisala sam vec, online...znaci, nasla na nekoj stranici na internetu kopiju ovih miumiu koje mi se jako svidjaju (ima slika 2 stranice unazad) kazem koji mi broj treba ,platila i eto stigle mi..ali ipak male :s Ja inace imam problem sa nogama, osetljive su i bas se moram potruditi naci sto mi odgovara da je udobno...nekad bude i do modela obuce da mi treba broj manje ili vece da bi mi odgovarale. Elem kako god, za moje noge nije online kupovina jer ih ne mogu isprobati...zbog ovih sam riskirala i eto, mogu ih barem gledati hahaha :D

Dajte prestanite...
Megi, nastavi slobodno da kačiš slike... tema je o cipelama i tako će se i nastaviti, kome smeta nek je preskoči, zaobiđe, ignoriše...
Nikome ne pada na pamet da ovu temu prilagođava prohtevima...

Uživajte...:D

Dajte prestanite...
Megi, nastavi slobodno da kačiš slike... tema je o cipelama i tako će se i nastaviti, kome smeta nek je preskoči, zaobiđe, ignoriše...
Nikome ne pada na pamet da ovu temu prilagođava prohtevima...

Uživajte...:D

Uze mi slova sa tastature :lol: ;zag

Meni se svidjaju ove Batine
462469.jpg

Moram da se umesam.
Ovu istu pricu pricale smo i pre nekog vremena.
Akteri su bili drugi al prica je bila ista.
Uglavnom....
Slazem se sa Trojankom...tema nije zamisljena tako kako sad izgleda.
Nesto sam potpuno drugo imala na umu kad sam je otvarala.
Zanimao me je vas ukus za cipele, zanimalo me je sta vi nosite...i prosto sam uzivala da vidim koliko smo slicne/razlicite a opet sve na istoj pasiji.

Ali ...posto tema iako je moja nije moje privatno vlasnistvo vec je kao i sve druge teme ziva i raste i razvija se u pravcu koji diktira forum a ne ja...ona je skrenula u sasvim drugi pravac.
Ne smeta mi sto se to dogodilo, mozda mi je malko zao al u sustini me ne dotice.
Obzirom da se odavno ne poklapa sa mojom osnovnom idejom ja je retko posecujem.
Obidjem je cisto da vidim sta se desava, preskrolujem xy cipela sa neta i izadjem.
Licno mislim da je ovo dosadna varijanta teme o cipelama, da nije cak ni korisna obzirom da se najcesce ne pominje ni ime kreatora cipela koje kacite kao ni cena, tako da puka slika ne sluzi nicemu osim da uzdahnemo povremeno (mada ni to ne radim cesto) i da smo mogle mozda napraviti nesto korisnije/zanimljivije od ove teme al opet ponavljam sta je tu je ....razvilo se kako se razvilo sta sad da se radi...

Nastavite u duhu koji same odredite...Laku noc.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back