Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Ima divni cipelica gore... 
Ja sam danas uzela plave kožne Replay... al mi mrsko da ih slikam, ovih dana ću...

Ja sam danas uzela plave kožne Replay... al mi mrsko da ih slikam, ovih dana ću...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a meni ove kozne braon sa cvetom sto se vezuju okozgloba.mada ih ne bih nosila,jer prosiruju nogu,al su mi preslatke na nekoj bas tankoj

...joj inspirisala me Vila onim preslatkim baletankama, posebno sarenom postavom...moj ovomesecni ulov...
[/IMG]![]()

...joj inspirisala me Vila onim preslatkim baletankama, posebno sarenom postavom...moj ovomesecni ulov...
[/IMG]![]()

Crnim nisam ispeglala masnicu a slikala ih jooooooj, bas mi je drago sto obe nalazimo da su dobar izbor, mnogo su prakticne a satenske su ove leopardaste, kako mi objasnise koza pa saten, za moj racun one uzivo izgledaju najlepse...inace sive sam danas kupila za neverovatnih 2500dinara u Bati, ova druga dva para su iz inostranstva, oba po 35 evra u jednoj maloj radnji...cirka stekara nije dala ni 100 evra na tri para![]()

Affro, Waterfall koliko sam uspela da vidim u ponudi ima lepih modela, usla je vec nova kolekcija sa zbilja slatkim balatenkicama i oxfordicama prihvatljive cene dok su cipele iz sezone jesen/zima povoljne (od 2 500 do nekih 4500 zavisno da li su ranije kostale 5 ili 10 000) ali je muka pronaci broj tako da mislim da je vredno setnje jer se ne zna na sta se moze nabasati unapred...nesto nisam obracala paznju na cizme ali cipela ima, Waterfall ima i baletankica za 2700 cini mi se, modeli su sa cveticem napred u crnoj, ljubicastoj i sivoj boji.
Moje nove šuze... obožavam ovu boju...![]()
Moje nove šuze... obožavam ovu boju...![]()
Cicak, jesu li kupljene u NS? U Replay radnji u Jovinoj nisam videla ovakav model.

![]()
Kupila danas![]()