Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.jpg

juce kupila baletanke u omiljenoj boji za simbolicnih 6,99 € :lol:

Ne znam da li su vec bile postirane samo sam ih iskopala da bih podelila neke modele koji mi se svidjaju sa vama!

GuessWomensDabblingSandal-RedPatent-1.jpg

river-island-spike-1.jpg

Hendoshoes-1.jpg

victoria_secret_online_shoes_033-1.jpg

24ed-1.jpg

_5582481-1.jpg

Za sad samo sandalice hehehe da ostane nesto materijala za sledeci post!
P.S. Ponosno postiram jedan par koji imam i ljubomorno cuvam!!!
4c9e143f958aeac3269b97877d48e3bb.gif

victorias-secret-sandals-colin-stuart-hi-1.jpg

Crnim nisam ispeglala masnicu a slikala ih jooooooj, bas mi je drago sto obe nalazimo da su dobar izbor, mnogo su prakticne a satenske su ove leopardaste, kako mi objasnise koza pa saten, za moj racun one uzivo izgledaju najlepse...inace sive sam danas kupila za neverovatnih 2500dinara u Bati, ova druga dva para su iz inostranstva, oba po 35 evra u jednoj maloj radnji...cirka stekara nije dala ni 100 evra na tri para:mrgreen:

Crnim nisam ispeglala masnicu a slikala ih jooooooj, bas mi je drago sto obe nalazimo da su dobar izbor, mnogo su prakticne a satenske su ove leopardaste, kako mi objasnise koza pa saten, za moj racun one uzivo izgledaju najlepse...inace sive sam danas kupila za neverovatnih 2500dinara u Bati, ova druga dva para su iz inostranstva, oba po 35 evra u jednoj maloj radnji...cirka stekara nije dala ni 100 evra na tri para:mrgreen:

...definitivno cu morati da odem u Batu, dok se sve ne rasproda....a ide prolece,
ja samo jedne te crne baletanke..pa nema smisla bas...:think:
...ima li tamo jos sta da se kupi, ili ste sve razgrabile, vi sto ste bile vrednije..:)

Affro, Waterfall koliko sam uspela da vidim u ponudi ima lepih modela, usla je vec nova kolekcija sa zbilja slatkim balatenkicama i oxfordicama prihvatljive cene dok su cipele iz sezone jesen/zima povoljne (od 2 500 do nekih 4500 zavisno da li su ranije kostale 5 ili 10 000) ali je muka pronaci broj tako da mislim da je vredno setnje jer se ne zna na sta se moze nabasati unapred...nesto nisam obracala paznju na cizme ali cipela ima, Waterfall ima i baletankica za 2700 cini mi se, modeli su sa cveticem napred u crnoj, ljubicastoj i sivoj boji.

Affro, Waterfall koliko sam uspela da vidim u ponudi ima lepih modela, usla je vec nova kolekcija sa zbilja slatkim balatenkicama i oxfordicama prihvatljive cene dok su cipele iz sezone jesen/zima povoljne (od 2 500 do nekih 4500 zavisno da li su ranije kostale 5 ili 10 000) ali je muka pronaci broj tako da mislim da je vredno setnje jer se ne zna na sta se moze nabasati unapred...nesto nisam obracala paznju na cizme ali cipela ima, Waterfall ima i baletankica za 2700 cini mi se, modeli su sa cveticem napred u crnoj, ljubicastoj i sivoj boji.

Hvala puno vazdusasta :)
Pretpostavljam da mislis na ove
http://www.batashop.fr/fr/Femme/ballerines/chaussuresballerines/produit/5138035.htm
Mada je tesko sada naci br. jer se obicno 38/39 razgrabi medju prvima.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back