Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo ja volim..jednostavne leggy farmerke i lude cipele

canstock2049585.png

Ja sam u petak odolela da kupim cipelice stiklice u Zari :(
Probala sam i probala i gledala i zagledala i odustala.
Ne pamtim da sam tako dugo i cipelama mislila i da sam tako neodlucna ikad bila.

Posle sam kupila zimske cipele u Timberlandu na snizenju za 5700 i imala citavu igranku jer se ispostavilo da su potpuno razlicite boje sto nisam videla u radnji nego tek 15 min posle kupovine.
Al dobro resila sam taj zez i evo slatko ih nosim vec dva dana, testiram koliko su tople.

Postajem nevidjeno dosadna osoba...kupujem cipele kad mi trebaju :(

Ja sam u petak odolela da kupim cipelice stiklice u Zari :(
Probala sam i probala i gledala i zagledala i odustala.
Ne pamtim da sam tako dugo i cipelama mislila i da sam tako neodlucna ikad bila.

Posle sam kupila zimske cipele u Timberlandu na snizenju za 5700 i imala citavu igranku jer se ispostavilo da su potpuno razlicite boje sto nisam videla u radnji nego tek 15 min posle kupovine.
Al dobro resila sam taj zez i evo slatko ih nosim vec dva dana, testiram koliko su tople.

Postajem nevidjeno dosadna osoba...kupujem cipele kad mi trebaju :(

A slika Timberland-ki?
:flert:

Do petka sam nosila te prve sa tvoje slike ....i ok imam ih vec 10 godina sjajno su se pokazale sto se tice propustljivosti i odrzavanja al ne bas sjajno sto se tice toplote. Valjda se ta guma stvrdne i na snegu privuce hladnocu i posle 2 h na snegu ja cvokocem u njima. Kad nema snega a hladno je sasvim su ok.

Druga mana im je besomucno pertlanje.
Smuci mi se zivot kad moram da ih obujem i izujem ....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back